KAHRAMANMARAŞ ŞEHİDİNE GÖZYAŞI DÖKÜYOR

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Bilal Akgün'ün Kahramanmaraş'taki baba ocağına ateş düştü

KAHRAMANMARAŞ ŞEHİDİNE GÖZYAŞI DÖKÜYOR
Şehit düşen askerlerin kimliklerinin belirlenmesinin ardından Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı askerler, beraberinde sağlık ekipleriyle birlikte Uzman Çavuş Akgün (25)'ün merkeze bağlı Dereli köyündeki baba ocağına gelerek, acı haberi baba Mustafa ve anne Dilber Akgün'e bildirdiler.

Kara haberle birlikte evden feryatlar yükselirken, fenalık geçiren aile fertlerine sağlık ekipleri müdahale etti. Metanetli duruş sergileyen baba Mustafa Akgün, oğlunun 5 yıllık uzman çavuş olarak görev yaptığını belirterek, "Vatan sağ olsun" dedi. Oğlunun birkaç gün önce görev yerine döndüğünü kaydeden Akgün, şöyle konuştu:

"Şehit haberini akşam saatlerinde aldım. Allah ilk önce dinimize, sonra devletimize ve milletimize sağlık, sıhhat, afiyet versin. Önce vatanımız sağ olsun, sonra Türk milleti sağ olsun. Oğlum Kurban Bayramı'nda buradaydı. Bir ay önce de Ankara'ya keskin nişancılık eğitimi almaya gitti. Dönüşte 20 gün izin kullandı. Daha bir hafta olmadı döneli Van'daydı, oradan Hakkari Yüksekova'daki birliğine döndü. 2 gün oldu bugün üçüncü gündü ve akşamüzeri haberi geldi. Allahın rahmeti bol olsun. Sizlere de teşekkür ederim."

Bekar olan Uzman Çavuş Akgün'ün 2'si kız, 4'ü erkek 6 çocuklu ailenin en büyüğü olduğu öğrenildi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER