Ilıca yolu genişletme çalışması

Ilıca yolu genişletme çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletme ve asfalt çalışmalarının tamamlandığı Ilıca yolunun açılışı yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Ilıca Bölge toplantısı ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Ilıca Yolu’nun açılışı katıldı.

Güngör, yeni yolun bölgeye önemli bir değer katacağını ifade etti.

Ilıca yolunun tamamlanan kısmının açılışını gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Göngür, şunları söyledi:

“Belediyemiz sorumluluğundaki Süleymanlı kavşağı ile kaplıcalar bölgesi arasındaki 5 kilometrelik arteri genişlettik ve asfaltladık. Yolun standartları üst düzeyde oldu. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz iki yılda şehir genelinde 300 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. 2021 yılında ise 620 milyonluk yatırımı hayata geçiriyoruz. Yatırımlarımızı iki kat artırdık. İnşallah, yatırımlarımız her yıl artarak devam edecek. Kahramanmaraş’ımız için teşkilatlarımızla, muhtarlarımızla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal ise “Ilıca sahip olduğu turizm değerleri, özellikle termal ve sağlık turizmi açısından Kahramanmaraş’ın önemli noktalarından birisidir. Burada yapılan projeler de ayrıca ticari faaliyetin gelişmesi ve istihdam oluşturulması bakımından çok kıymetlidir.” dedi.

Mahalle girişinde gerçekleştirilen programa, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, meclis üyeleri ile bölge muhtarları katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER