Güngör’den Öztunç’a cevap

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’den CHP Milletvekili Öztunç’un paylaşımına yanıt verdi.

Güngör’den Öztunç’a cevap

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’den CHP Milletvekili Öztunç’un paylaşımına yanıt verdi.

Göngür, “Genel bütçemizden fert başına Kahramanmaraş’ın 3 katı pay alan ve bizim iki katımıza yakın su tarifesi uygulayan İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri su ücret tarifesini bizim tarifeye indirsin biz de  yüzde 50 indirim yapmaya hazırız. Hodri meydan kaldı ki şehrimizde Gaziantep’ten yüzde 41 daha ucuz su tarifesi uygulanmaktadır.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, CHP Milletvekili Ali Öztunç’un içme suyu fiyatı ile ilgili sosyal medya paylaşımına kamuoyunu doğru bilgilendirme adına açıklık getirdi.

Ali Öztunç’un Gaziantep’te su yüzde 27 indirimle satılırken Kahramanmaraş’ta yüzde 50’nin üstünde zamla satılıyor ifadelerinin aksine Kahramanmaraş’ta su tarifesinin Gaziantep’e göre yüzde 41 daha ucuz olduğu ortaya çıktı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Ali Öztunç, Genel bütçemizden fert başına Kahramanmaraş’ın 3 katı pay alan ve bizim iki katımıza yakın su tarifesi uygulayan İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri su ücret tarifesini bizim tarifeye indirsin biz de yüzde 50 indirim yapmaya hazırız. Hodri meydan, kaldı ki şehrimizde Gaziantep’ten yüzde 41 daha ucuz su tarifesi uygulanmaktadır.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER