Firari yakalandı

Firari yakalandı

Kahramanmaraş’ta cezaevinden izinli çıkan ve iki arkadaşıyla birlikte bir iş yerinden piyasa değeri 70 bin lira olan ayakkabı boyası çalarak, kayıplara karışan firari kovalamaca sonucu yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma ekibi ve Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Dulkadiroğlu İlçesi Menderes Mahallesi eski sanayi sitesi içerisinde bulunan bir iş yerinden piyasa değeri 70 bin lira olan ayakkabı boyası çalanların yakalanması için çalışma başlattı.  

Ekiplerin yaptığı araştırmalar sonucu hırsızlık olayını gerçekleştiren Murat F. Hamza T. ve Sıddık L. olduğunu belirlendi.

Onikişubat İlçesi Sümbüllü Bulvarı’nda bir araçla gezen ve polisleri fark eden şüphelilerden, Murat F. ve Hamza T. kovalamaca sonucu yakalandı.

Firari olarak aranan Sıddık L. Dulkadiroğlu İlçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde bir araç içerisinde polis ekiplerince fark edilip durdurulmak istedi. Polislerin ‘dur’ ikazına uymayan Sıddık L. araçla kaçmaya başladı.

Şüpheli şahsın gideceği yolları ablukaya alan polis ve mahalle bekçileri, Mağralı Mahallesi’nde şüpheli şahsın aracını durdurdu.

Aracı terk edip yaya olarak kaçmaya başlayan Sıddık L. kovalamaca sonucu yakalandı. Adliyeye çıkartılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER