banner651

Emniyetten huzur toplantısı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin başkanlığında Mahalle Muhtarları huzur toplantısı yapıldı.

Emniyetten huzur toplantısı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin başkanlığında Mahalle Muhtarları huzur toplantısı yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü toplantı salonundaki İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Dulkadiroğlu ilçesindeki 60 mahalle muhtarı katılımıyla huzur toplantısı yaptı.

İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de katıldığı toplantıda Mahalle Muhtarlarının Dilek ve önerileri not edildi.

Mahalle Muhtarları suç oranlarındaki düşüşün mahallelerdeki huzur ortamına yansıdığını ifade ederken, Yeni Bekçilerin göreve başlamasıyla taleplerin karşılanacağı dile getirildi. Bu nedenle bazı mahallelerde Bekçi talebi oldu.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, mahalle muhtarlarıyla her saate iletişim halinde olmaktan son derece memnun olduğunu söyledi.

Halkın ve muhtarların desteği ile Kahramanmaraş'ta suç oraları her geçen gün düştüğünü hatırlatan İnci, şunları kaydetti:

“Hırsızlık olaylarında ciddi azalma oldu. Değerli Kahramanmaraş hakkının huzuru için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Destekleriniz ve ziyaretlerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ederim. Güvenlik konusunda sorun ve talepleri tek tek dinledik ve sorumlu müdürlere gerekli talimatları verdik.”  

Huzur toplantısına, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Arslanhan, Büyükşehir Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Yaşar Altıntel ve Mahalle Muhtarları katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2020, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER