banner675

DEPKİCİ’DEN SAYIN’A ZİYARET

DEPKİCİ’DEN SAYIN’A ZİYARET

DEPKİCİ’DEN SAYIN’A ZİYARET

Ak Parti  Kahramanmaraş  Merkez Dulkadiroğlu İlçe Başkanı  İnşaat Mühendisi Ömer Oruç Bilal Depkici Gazetemiz Sahibi Kemal Sayın'ı makamında ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gazetemizin Kasımbey Apt 5. Kattaki bürosuna gelen  Ömer Oruç Bilal Depkici, Gazetemiz Sahibi Kemal Sayın'la sohbet ederek siyasi konularda görüş alışverişinde bulundular.
Ak Parti'de yeni olmadığını  belirten Depkici partinin kuruluşundan bu  yana Merkez İlçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu söyledi.
Göreve getirilmesinin kendisi için sürpriz olmadığını belirten Başkan Depkici, "Zaten merkez ilçede yıllardır görev yapıyordum. Bu bir bayrağın el değiştirmesi. Biz kaldığımız yerden partimiz için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Bu görevlendirme ile sorumluluğunun daha da arttığını ifade eden AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Depkici, "Kolay bir yükün altına girmedik. Ama kaldığımız yerden de çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Şu ana kadar Ak Partiden  Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adaylığı için 5 adayın müracaat yaptığını belirten Başkan Depkici    Merkez Dulkadiroğlu İlçe yönetimi olarak bu adaylarımıza eşit mesafede yaklaşıyoruz. Çünkü burada bu adaylarımız  partileri için çalışıyorlar, bizim bu arkadaşlarımıza karşı yanlışımız olmadı ve olmazda" dedi.

Kahramanmaraş basın camiasından bir çok arkadaşı olduğunu belirten Depkici, Basınla her zaman her konuda diyalog içerisinde olacaklarını söyledi.
Gazetemiz Sahibi Kemal Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Merkez Dulkadiroğlu İlçe Başkanı ve    yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685