banner675

CHP'de seçim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, yapılacak olan kongrede yeniden il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP'de seçim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, yapılacak olan kongrede yeniden İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı kongresi için hazırlıklar devam ediyor.

Kervanhan’da düzenlenen toplantısında yeniden aday olduğunu açıklayan Esat Şengül, Cumhuriyet Halk Partisinde en şerefli görevlerden birisi olan il başkanlığı görevini yaptığını söyledi.

4’cü kez İl Başkanlığına aday olduğunu hatırlatan Şengül, şunları kaydetti:

“2 yıllığına İl Başkanlığı görevine talibim. Cumhuriyet Halk Partililer, özgürlüğü seven, demokrasiye inanmış insanlardır. Bu arkadaşlarımız kongrelere giderken de asla birbirini incitecek davranış içerisinde olmazlar. İlk kez bu dönem 3 adaylı bir kongreye gidiyoruz. Dolayısıyla birbirinden kıymetli arkadaşlarımız aday. Kibar Özdemir de Ünal Ateş’te çok değerli insanlardır.”

Toplantıya, CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mehmet Çarman, Afşin İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır, Ekinözü İlçe Başkanı Ali Vicdan, Nurhak İlçe Başkanı Oruç Kömesöğütlü, Göksun İlçe Başkanı Bedri Tokuş, Pazarcık İlçe Başkanı Veysel Şevran, Türkoğlu İlçe Başkanı Fidan Akkaya Coşgan, Elbistan İlçe Başkanı Tayfun Barış Arslan ve partililer katıldı.

                                                                                                                                        

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2020, 19:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685