banner651

Büyükşehir’den erzak dağıtımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtımı yapıyor.

Büyükşehir’den erzak dağıtımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtımı yapıyor.

Kahramanmaraş Valiliği, İlçe Kaymakamlıkları, İlçe Belediyeleriyle birlikte koordineli olarak çalışan Büyükşehir Belediyesi, belirlenen ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde erzak dağıtımı yapıyor.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bu zorlu sürecin birlik ve dayanışma içinde çalışarak en az hasarla atlatılabileceğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüsle mücadele kapsamında yaptığı çalışmaları hakkında bilgi veren Göngür, şunları kaybetti:

“Küresel bir salgının ulusal düzeyde mücadelesini yapıyoruz. Bu konuda sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bakanlıklarımız ve bütün kurumlarımız, yerelde ise sayın Valilerimizin başkanlığında bütün birimlerimiz el birliğiyle etkin bir mücadele yürütmekteyiz. Tedbir amaçlı kurullar oluşturduk. Kurullarla alınan tedbirlerin etkin uygulanması konusunda sürekli irtibat halindeyiz. Bu bağlamda başlattığımız faaliyetleri sürekli denetliyoruz. Öyle inanıyoruz ki devletimiz bütün imkanlarını bizler için seferber ederek bu süreci en az hasarla atlatmamızı sağlayacaktır.”

 

Sağlık çalışanlarının verdiği büyük mücadeleden dolayı teşekkür eden Güngör, “Bugün birlik günü, bugün dayanışma günü. Büyükşehir Beledisi olarak en üst düzeyde koordinasyon ve işbirliğiyle ihtiyaç sahibi olan hemşehrilerimize destek vermeye çalışıyoruz. Bu süreçte etkilenen hemşehrilerimize ulaştırmak üzere yardım paketi hazırlıyoruz. Ben bu süreçte gerçekten özveriyle çalışan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu süreçte en çok sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmeliyiz. Onlar birer kahraman. Allah onların yardımcısı olsun.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER