banner675

Büyükşehir'den 11 ilçede 60 ayrı çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde 11 ilçede 60 ayrı yerleşim alanında yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir'den 11 ilçede 60 ayrı çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde 11 ilçede 60 ayrı yerleşim alanında yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, tarafından il genelinde yürütülen çalışmalarda sıcak asfalt, sathi kaplama, köprü yapımı, filler serimi, bordür ve parke döşeme işleri büyük bir titizlikle yürütülüyor.
 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Afşin İlçesinde, Tatlar-Koçovası Grup yolunda asfalt yama, Hurman Mahallesi’nde filler nakli ve serimi, Sevin Mahallesi’nde Binboğa Yayla yolu yapımı, Ortaklı Mahallesi’nde büz atımı, Hüyüklü Mahallesi’nde arazi yolu reglaj çalışması ve Tanır Mahallesi’nde malzeme sökümü çalışmalarını sürdürüyor.

Andırın İlçesinde, Yeşilyurt Baraj Yolunda büz atımı, Erenler Mahallesi’nde astar atımı, Anacık Mahallesi’nde şarampol dolgu çalışması, Çiçekli Mahallesi’nde malzeme çekimi, Çiğşar Mahallesi’nde malzeme serimi ve Köklü Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını devam ediyor.

Çağlayancerit İlçesinde, Kale Mahallesi’nde parke döşeme ve yol genişletme, Bozlar Mahallesi’nde köprü yapımı çalışmalarını sürdürüyor.

Dulkadiroğlu İlçesinde, Bayazıtlı ve Aslanbey Mahallelerinde bordür ve parke döşemesi, Baydemirli Mahallesi’nde şarampol yol bakımı, Kozludere Mahallesi ve sanayi bölgesinde hafriyat alımı, Kuzucak ve Karamanlı Mahallelerinde filler serme ve sıkıştırma çalışması, Baydemirli Grup Yolunda asfalt yama, Abbaslar-Demirciler Grup yolunda sathi asfalt kaplama devam ediyor.

Elbistan İlçesinde, Bakış, Karahasanuşağı ve Tapkıran Mahallelerinde yayla yolu yapımı, Balıkçıl Mahallesi’nde asfalt yama, Kışla-Kalaycık Grup Yolunda filler serim ve sıkıştırma çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor.

Ekinözü ilçesinde, Çiftlik-Ambar Grup yolunda sathi kaplama, İçmeler bölgesinde bazalt döşeme çalışmaları sürüyor.

 

Göksun İlçesinde, çevre duvarı yapımı, Kınıkkoz Mahallesi’nde parke döşeme, Değirmendere Mahallesi’nde köprü yapımı, Güldağı Mahallesi’nde yol iyileştirme, Yantepe Mahallesi’nde filler serim ve sıkıştırma, Kanlıkavak Mahallesi’nde arazi yolu reglaj çalışması, Kınıkkoz Mahallesi’nde Grup yolu sathi asfalt kaplama zemin hazırlığı, Soğukpınar Mahallesi’nde asfalt alt hazırlığı ve Hoğtaş-Kazandere Grup yolunda asfalt yama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Nurhak İlçesinde, Biçim Mahallesi’nde yol genişletme ve dolgu çalışması, Kullar-Sırıklı Mahallesi’nde yayla yolu çalışması yapılıyor.

Onikişubat İlçesinde, Malik Ejder Mahallesi’nde bakım işi, Beşnisan Mahallesi’nde kaplama çalışması, Bulutoğlu Grup yolunda asfalt yama çalışması, Kümperli-Çağırgan-Gölpınar-Sadıklı Grup yolu ve Büyüksır Dağobası yolunda şarampol bakımı, Büyüksır yolunda heyelan temizleme, İsmailli Mahallesi’nde büz atımı, Kapukaya Mahallesi’nde filler serimi, Ilıca Mahallesi’nde, malzemeli bakım, Hacıbudak Mahallesi’nde şarampol bakımı titizlikle yürütülüyor.

Pazarcık İlçesinde, Evri Mahallesi’nde parke çalışması, Taşdemir Mahallesi yolunda malzemeli bakım çalışmaları sürüyor.

Türkoğlu İlçesinde, Dedeler Mahallesi’nde parke yol çalışması, Mahir Ünal Caddesinde genişletme ve dolgu çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685