banner675

BULUNTU, KTB BAŞKANI BALSUYU’NU ZİYARET ETTİ

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu’nu ziyaret etti

BULUNTU, KTB BAŞKANI BALSUYU’NU ZİYARET ETTİ
Seçim çalışmalarını yoğun bir takvimle sürdüren Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mustafa Buluntu, KTB Başkanı Ahmet Duran Balsuyu’nun konuğu oldu.
 
Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasının ardından, yeni dönemde yapılması gereken çalışmalara ilişkin sohbetlerin yapıldığı ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KTB Başkanı Balsuyu, Buluntu’ya çıktığı yolda başarı dileklerinde bulunarak, Kahramanmaraş’ın yerel yönetim hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması gerektiğini söyledi.
 
Aday adayı Mustafa Buluntu ise Ticaret Borsası’nın çiftçilere ve kentte tarımın gelişmesine yönelik yaptığı çalışmaların önemine değinerek, Balsuyu’na teşekkür etti. Belediyecilik hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yürüyebilmesi için, siyaset, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesi gerektiğine vurgu yapan Buluntu, şöyle konuştu:
 
“Bizim en önem verdiğimiz konu da ortak akıl. Aday olmaya karar verdiğimiz andan itibaren bu yönde çalışmalar yapıyor, istişarelerde bulunuyoruz. Bu noktada sivil toplum kuruluşlarımızın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Onlardan yolumuza ışık tutabilecek çok güzel fikirler alıyoruz. Biz, insanlarımızı aynı ortak payda etrafında buluşturduğumuzda, belediye hizmetlerinin çok daha verimli gerçekleşeceğine inanıyoruz. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyor, yetki aldığımız takdirde aynı düşüncelerle hareket edeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.”
 
Buluntu’nun çalışma arkadaşlarının da katıldığı ziyaret yaklaşık bir saat sürerken, kentin geleceğine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685