banner651

Bolat: “Kahramanmaraş’a her zaman geleceğim”

Bolat: “Kahramanmaraş’a her zaman geleceğim”

Best Model Türkiye yarışmasında birinci olan 18 yaşındaki Oğuzhan Bolat, “İşim gereği İstanbul’da yaşayacağım ailem Kahramanmaraş’ta yaşıyor, Kahramanmaraş’a her zaman geleceğim.” dedi.

33. Best Model Türkiye yarışmasında Kahramanmaraşlı Oğuzhan Bolat (18) birinci oldu. Birinciliğin ardından memleketi Kahramanmaraş’a gelen Bolat, Havalimanında sevenleri tarafından karşılandı.

Havalimanında gazetecilere açıklamada bulunan Best Model birincisi Bolat, Kahramanmaraş’a hiç gelmeyeceği iddialarıyla ilgili açıklamasının yanlış anlaşıldığı “İşim gereği İstanbul’da yaşayacağım ailem Kahramanmaraş’ta yaşıyor, Kahramanmaraş’a her zaman geleceğim.” diye konuştu.

Best Model için uzun süren eğitim ve spor sürecinden geçtiğini, ünlü oyuncuları kendisine örnek aldığını ve hedefinin oyunculuk yapmak olduğunu ifade eden Bolat, şunları kaydetti:

“Best Model’de birincisi olan Çağatay Ulusoy, Kıvaç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu olsun çok iyi oyuncular çıktı, onların yolunu izlemek için bende Best Model yarışmasına girdim ve hedefim de oyuncu olmaktı. Çok mutluyum, beklediğimden fazlaydı ve heyecanımdan yürüyemiyordum. Sürekli spor ve diyet yapıp emeklerimin karşılığını aldık. Uzun süre futbol oynadım, daha sonra oyunculuğa yöneldim ve 4 ay oyunculuk eğitimi aldım İstanbul’da ve sonra Best Model’de girdim. Şuanda planlarım var, yapımcılar ve menajerler yarışma sonrası aradılar ama ben biraz kafa dinlemek için geldim. Gittiğimiz de hepsiyle görüşeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER