banner675

BİZ HER ZAMAN GÜNÜN DEĞİL DÜNÜN ADAMI OLDUK

BİZ HER ZAMAN GÜNÜN DEĞİL DÜNÜN ADAMI OLDUK

BİZ HER ZAMAN GÜNÜN DEĞİL DÜNÜN ADAMI OLDUK

“Biz her zaman günün değil dünün adamı olduk”

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, bu sabah belediye personeli tarafından karşılandı.
Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın Aksu Tv’de aday olmadığını açıklamasının ardından dün sabah belediye binasına gelişinde personeller tarafından karşılandı.
Başkanlık girişinde toplanan belediye personelleri Başkan Poyraz’ın gelişi sırasında alkışlarla karşıladılar ve ‘personel seninle gurur duyuyor’ diye tezahürat ettiler.
Başta belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve personeller tarafından yapılan karşılamada duygu dolu anlar yaşanırken, Başkan Poyraz, burada bir açıklama yaparak personellerine teşekkür ederek helallik istedi.
Başkan Poyraz yaptığı konuşmada: “Genel Merkezimiz bu yarışta başka adayla yola devam etmek istediklerini belirttiler. Biz de buna saygı duyuyoruz. Biz her zaman günün değil dünün adamı olduk. Genel Başkan yardımcımız Menderes Türel beyle görüşme sonrasında Sayın Başbakanımıza teşekkür mahiyetinde ziyaret etmek istediğimi ifade ettik. Ve Yaklaşık yarım saatlik bir görüşme oldu. Orada Sayın Başbakanımızın kararına saygı duyduğumu ancak aday yapılacak arkadaşın iyi seçilerek Kahramanmaraş’ın yakılmamasını rica ettim. Ben sizlerle birlikte 11 yıldan beri görev yaptım. Her zaman her yerde hizmetin en iyisini yapmaya çalıştık. Elbette artılarımız, eksilerimiz olmuştur. Sonuçta biz de insanız. Hata yapabiliriz. Zaman zaman sizlere kızdığım sizleri üzdüğüm olmuştur. İnsan kendi evinde bile çocukları ile eşleri ile tartışır. Burası da bir aile. Bundan dolayı hepinizden helallik diliyorum. Varsa da benim hakkım helal ediyorum. Bundan sonraki gerek iş hayatınızda gerekse aile hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
Hep bir ağızdan Başkan Poyraz’a haklarını helal eden personeller yine alkışlar eşliğinde işlerinin başına döndüler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685