banner651

Biz bize yeteriz Kahramanı

Kahramanmaraş’ta 83 yaşındaki Ali Kozan, bin liralık bayram ikramiyesini “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışladı.

Biz bize yeteriz Kahramanı

Kahramanmaraş’ta 83 yaşındaki Ali Kozan, bin liralık bayram ikramiyesiniBiz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışladı.

Kahramanmaraş Huzur evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan Ali Kozan, Ramazan Bayramı ikramiyesi olan bin lirayı “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben bir mektup yazan kozan, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı bağış kampanyasına ben de Bayram ikramiyesi olan bin lirayla katkıda bulunmak istiyorum. Milletimize hizmet için durmak bilmeden çalışan sayın Cumhurbaşkanımıza saygılarımı sunuyorum.”

Ali Kozan, Ramazan Bayramı nedeniyle kendisine verilen bin liralık bayram ikramiyesini “Biz Bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışladığını belirtti.

Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Müdürü Mutlu Kaya, “Milli Dayanışma kampanyası olan “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına Ali Kozan bin liralık bayram ikramiyesini bağışladı.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER