banner675

Azerbaycan’a destek için nişan yüzüğünü gönderdi

Ermenistan’ın Azerbaycan yönelik saldırılarına tepki gösteren ve Azerbaycanlılara destek olmak için bir mektup yazan ve nişan yüzünü gönderen Uhud Polat, “Dünya kamuoyu Azerbaycanlıları yalnız zannetmesin, kardeşleri onların her zaman yanındalar.” dedi.

Azerbaycan’a destek için nişan yüzüğünü gönderdi

Ermenistan’ın Azerbaycan yönelik saldırılarına tepki gösteren ve Azerbaycan ordusuna destek olmak için bir mektup yazan ve nişan yüzünü gönderen Uhud Polat, “Dünya kamuoyu Azerbaycanlıları yalnız zannetmesin, kardeşleri onların her zaman yanındalar.” dedi.

Azerbaycan’a yönelik Ermenistan askerleri tarafından yapılan hain saldırılara karşılıksız kalamayan Uhut Polat, Azerbaycanlıların her zaman yanlarında olduğunun bilinmesi için bir mektup yazdı. Mektupla beraberinde Türk bayrağı ve nişanında takılan altın yüzünü Azerbaycan Ankara Büyükelçiliğine gönderdi.

Polat, Azerbaycan’a atılan bombalarının acısını derinden yaşadıklarını belirtti.

Azerbaycan halkının yanında olduklarını anlatan bir mektup yazdığını ifade eden Polat, şunları söyledi:

“Bu mektubun içerisine şanlı Türk bayrağımızı ve nişan yüzüğümü bıraktım. Bunu yaparken ‘varımızla yokumuzla sizlerin yanınızdayız’ demek istedik. Mektup Azerbaycan Büyükelçiliğine iletildikten sonra Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim beni aradı ve çok etkilendiğini nişan yüzüğümü tekrar iade etmek istediler. Ben onu Azerbaycan ordusuna göndermiştim. Bunu tekrar kabul edemeyeceğini söyledim. Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek için bir mektup yazdım ve sembolik olarak bir hediye gönderdim. Bu bir semboldür, bunu ben yapmasaydım, başka bir vatandaşımız yapardı. İyi ki Azerbaycanlı kardeşlerimiz var. Dünya kamuoyu Azerbaycanlıları yalnız zannetmesin, kardeşleri onların her zaman yanındalar.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685