Azerbaycan’a destek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekim Meclis Toplantısı’nda Azerbaycan’a destek açıklaması yapıldı.

Azerbaycan’a destek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekim Meclis Toplantısı’nda Azerbaycan’a destek açıklaması yapıldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı Büyükşehir Belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör başkanlığında toplanan mecliste gündem maddeleri görüşüldü. Azerbaycan’a destek konuşması yapan Güngör, “İki devlet, tek millet ve tek yüreğiz. Azerbaycan’ın haklı davasında yanındayız. Şehitlerimize rahmet, Azerbaycan ordusuna muvaffakiyet diliyoruz. Dualarımız Azerbaycan halkıyladır.” dedi.

Gazeteci Lütfi Yıkan unutulmadı

Aliya İzzetbegoviç ve Nuri Pakdil’i anan Güngör, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Vefatının 17. yılında Bilge Lider Aliya İzzetbegoviç’i rahmetle anıyoruz. 17 Ekim Bahaettin Karakoç’un, 18 Ekim de Nuri Pakdil’in vefat yıldönümleriydi. Bahaettin ve Nuri ağabeye bir kez daha rahmet diliyorum. Tüm basın emekçilerinin Dünya Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Kısa bir süre önce vefat eden Lütfi Yıkan kardeşimize de bir kez daha rahmet diliyorum.”

Güngör’ün açılış konuşmasının ardından tüm meclis üyelerine tamamlanan Ulaşım Master Planı’nın bir sunumu yapıldı.

Plan kapsamında hayata geçirilecek çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Master Plan sunumunun ardından gündem maddelerine geçildi. 4 madde oy birliği ile kabul edildikten sonra ilave gündemlere geçildi. Bu gündemlerde de Kahramanmaraş Kültür ve Tanıtım Vakfının kurulması ile Sezai Karakoç’a fahri hemşerilik ünvanı verilmesi karara bağlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER