banner651

Anatolia Gurme Fest’te yoğun ilgi

Türkiye’nin en büyük yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali Anatolia Gurme Fest Kahramanmaraş’ta büyük ilgi gördü.

Anatolia Gurme Fest’te yoğun ilgi
 Türkiye’nin en büyük yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali Anatolia Gurme Fest Kahramanmaraş’ta büyük ilgi gördü.

21 Şubat Cuma günü kapılarını Kahramanmaraşlılara açan festivalde dünya rekortmeni lastik adamdan illüzyonistlere ve ateş showlara farklı gösteri sanatçılarının yer aldığı sirk gösterileriyle çocuklara unutmaz keyif dolu anlar yaşatılıyor.

Festivalde İzmit pişmaniyeden Karadeniz peynirlerine, Çankırı Tuzundan Isparta Gül ürünlerine, Mardin gümüşlerinden Erzurum Oltu taşı ürünlerine kadar tüm lezzetler ve el sanatları 10 gün boyunca bu festivalde olacak.

Festival ile ilgili açıklama yapan Anatolia Fuar A.Ş Genel Müdürü Özgür Can Çelik, “Anatolia Yöresel ürünler ve el sanatları festivali 10 büyükşehirden sonra bu yılda ilk defa Kahramanmaraş’ta yapıyoruz. Festivale gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutluyuz Kahramanmaraş bizi çok sevdi bizde Kahramanmaraş’ı çok sevdik. Bundan sonra her yıl iki kez olmak üzere 81 ilden lezzet çeşitleri ve eğlenceli gösterilerimizle Kahramanmaraş’ta olmak istiyoruz.” diye konuştu.

Çelik, bu festivalde 81 ilden gelen lezzetleri Kahramanmaraşlılarla buluşturduklarını, İzmir pişmaniyesinden Hatay künefesine kadar 81 ilin en iyi markalarını ve ürünlerini taze taze bu fuarda bulma imkanını sunduklarını söyledi.

Çelik, “Bu festivalimizde MasterChef 1’si Uğur Kardaş 26 Şubat Çarşamba günü saat 19:00 da Kahramanmaraş KAFUM fuar ve kongre merkezinde hayranları ile buluşacak bu buluşmaya tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

 Çelik, Necip Fazıl Kültür Merkezi önü ve Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi karşısından ücretsiz servislerinin olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2020, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER