banner675

13 şüpheliden 13 silah ele geçirildi

13 şüpheliden 13 silah ele geçirildi

Kahramanmaraş’ta son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 13 şüpheliden 13 silah ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silah taşıyan, silah kullanan ve silah kullanmaya teşebbüs eden şüphelilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, yoğun şekilde suç ve suçluyla mücadele kapsamında, havaya ateş eden, çoğunluğu sabıkalı silah taşıyan ve olaylarda silah kullanmaya yeltenen kişilere yakalanması için önlemler aldı.

Polis ekiplerinin son bir hafta içinde yaptığı çalışmalarda, havaya ateş ederken suçüstü yakalanan 2 kişi, sokak üzerinde silah taşırken 7 kişi suçüstü, ikametinde, aracında ve işyerinde silah ele geçirilen 4 kişi yakalandı.

13 şahıstan 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatlı tabanca, 3 ruhsatsız pompalı tüfek,  2 ruhsatsız av tüfeği, 5 kurusıkı tabanca olmak üzere toplam 13 silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Park ve bahçelerde yapılan denetimlerde 2 şahıs üzerinden suçta kullanılabilecek bıçaklar ele geçirildi.

Bu bıçaklara el konularak, şahıslara emre aykırı davranıştan işlem yapıldı.

Silahla Yakalanan 13 şahsa da adli ve İdari İşlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ateşli silahlarla vatandaşlarımızın huzur ve sükunetini bozan, havaya ateş eden şahıslara yönelik etkin mücadele yürütülerek, vatandaşların can ve mal güvenliği için her türlü tedbirin alınmaya devam edileceği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685