banner651

10 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonda 10 hırsızlık şüpheli tutuklandı.

10 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonda 10 hırsızlık şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipler, kentte meydana gelen faili meçhul hırsızlık olayları ile ilgili araştırma başlattı.

Hırsızlık olaylarını yerlerinde delilleri inceleyen ekipler, ayrıca hırsızlık olaylarının meydana geldiği bölgeyi kapsayan kamera araştırması ve eşkale uyan şahıslar üzerinde araştırma yaptı.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonrası belirlenen çok sayıda adrese operasyon yaptı. Operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Çeşitli tarihlerde gece yarısı iki ayrı ikametten yüklü miktar para ve cep telefonu çalan aynı zamanda 2 motosiklet çalan A.G.(17), bir araçtan ve bir işyerinden cep telefonu çalan Ozan K. (26), düz kontak yapılan otomobil içinde alınan Eyüp P. (25) ve Serdar F. (19), motosiklet hırsızlığı ile ilgili Ahmet M. (21) ve Mustafa E. (21), gece yarısı bir işyerinden para ve malzeme çalan Ş.A.(17), işyerinden elektrik malzemesi çalan Muhammed E.(26), kapısını zorladığı marketten çok sayıda sigara ve para çalan İbiş Y.(59) ve para çaldığı belirlenen İsa K. (46) yakalandı.

Yakalanan 10 şüphelinin değişik suç kayıtlarının olduğu da öğrenildi.

Yapılan operasyonda 1 çalıntı otomobil, 6 çalıntı motosiklet, 3 çalıntı cep telefonu, bir miktar para, çalıntı elektrik malzemeleri ve diğer malzemeler ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 10 şüpheli de tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2020, 07:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER