banner675

SODES'Lİ MARAŞGÜCÜ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR.!

MARAŞGÜCÜ SPOR 2.AMATÖR KÜMEDE LİDERLİĞE YÜKSELDİ.!

SODES'Lİ MARAŞGÜCÜ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR.!

MARAŞGÜCÜ SPOR 2.AMATÖR KÜMEDE LİDERLİĞE YÜKSELDİ.!

Daha önce kadınlar 3.liginde Ligi lider bitiren SODES Destekli MARAŞGÜCÜ bu başarısından sonra erkeklerde de boy gösteriyor.

Kahramanmaraş Yerel Amatör 2.Küme Büyükler Erkekler Futbol liginde Maraşgücüspor A grubunda Elmalarspor'u 0-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Akademi lig patentli Fatih KARAARSLAN'IN 30m'den attığı güzel bir golle galibete uzanan Maraşgücü puanını 9 a yükseltti.

Rakibi onikişubat idmanyurdunun puan kaybetmesiyle liderlik koltuğuna oturan maraşgücü alt yapısıylada göz kamaştırıyor.

Zira aynı hafta U13 Takımı da Anadolu Gençlikspor'u 2-0 mağlup ederek U13 ligi ilk maçına galibiyetle başladı.

 

Tamamen kahramanmaraş'ın gençlerinden oluşan ve kuruluşunda kahramanmaraş sporunun geleceğini ve kurtuluşunu bu gençler olarak gören ekip Coca Cola Bölgesel gelişim ligi olan akademi liglerine 4 takımla katılmış ve burada 88 maça çıkmıştır.Alt yapıya ayrı bir önem veren takımın bu günlerde üst takımı da kıpırdamaya başlamıştır.Zira çıkmış olduğu 3 maçta 3 galibiyet alarak ileride adından söz ettireceğe benziyor.Voleybolda Hem Erkek hem kızlarda bölgesel lige katılan ilk ve tek takım olan maraşgücü spor sporun her alanında var ve adından sıkça söz ettirmekte.

2015 SODES kapsamında kabul edilen ve Maraşgücü Spor Kulubü Derneği tarafından yürütülen “Sporla Engelleri Yıkın, Mutluluk Yakın-2” projejisi futbol, basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, satranç, halk oyunları, tiyatro ve resim olmak üzere 9 branştaki kurslarıyla devam ediyor. 



FUTBOL

Haftanın 3 günü dolu dolu spor yapma imkanı. Erkek ve kızlarımıza yönelik kurslarımız Batıpark Futbol Sahası ve Saim Çotur Spor Kompleksinde aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda her yaş grubuna özel takımlar kurulup liglerde mücadele etmeleri destekleniyor.

BASKETBOL

Haftanın 3 günü Spor Lisesi Salonunda ve Piri Reis Orta Okulunda verilen kurslarımız aralıksız devam etmektedir. Mahallemizin artık bir basketbol takımı var.!

VOLEYBOL

Aktif olarak en üst kategori düzeyinde liglere katılacak takımlarımız için güzel bir çalışma alanı oluşturulurken aynı zamanda genç kızlar ve yıldız kızlarda takımlar çıkarılarak sporcularımızın sosyalleşmesi hedeflenmektedir. Zira sosyalleşen birey topluma faydalı nesil haline gelir. Çalışmalarımız Spor Lisesi Salonunda haftanın 3 günü devam etmektedir.

HENTBOL

Hentbol branşında alanında tecrübeli antrenörlerimizle haftada 3 gün Osman Gazi Orta Okulu hentbol sahasında ve Sümbüllü Orta Okulu sahasında çalışmalar yapılmaktadır. Hedefimiz kurslar sayesinde çocuklarımızın aktif liglere katılarak teog puanına katkı sağlamak ve bireyin sosyalleşmesine katkıda bulunmaktır.

MASA TENİSİ

125.Yıl Engelli Orta Okulunda verilen eğitimler neticesinde engelli olan yavrularımıza sahip çıkıyoruz. Zira engelli olmak engel değildir. “Esas engel insanın zihnindedir” sloganımızla çalışmalarımıza yavrularımız neşe içinde devam etmektedir.

SATRANÇ

Dumlupınar Orta Okulunda verilen eğitimlerimizde bireylerimizin hızlı düşünebilme kabiliyetini geliştirme ve karar yetisi yüksek birey yetiştirme arzumuzdan milletine faydalı nesil amacındayız.

HALK OYUNU

Halk Oyunları Derneğinde verilen eğitimlerimizde özellikle gençlerimizin bu alanda rehabilite edilmelerine olanak sağlıyoruz. Bununla birlikte projemiz finalinde gösteri hazırlayarak izleyenleri etkileyecek çalışmalarımız devam etmektedir.

TİYATRO

Piri Reis Orta Okulunda yine rol yeteneği olan öğrencilerimizin oluşturduğu karegrofi ve tiyatro kurslarımız öğrencilerimizin kendini rahat ifade edebilmelerini sağlayacaktır. Sanat gecemizde sergilenecek çalışmalarımız güzel çeşitler sunma adına azimle çalışmaya devam ediyor.

RESİM

Binevler Orta Okulunda devam eden çalışmalarımız sanat gecemiz öncesi yapılacak sergimize hazırlık yapılmaktadır. Kurstaki öğrencilerimiz hünerlerini sergilemek için canla başla çalışma yapmaktalar.

Kurulduğu 2012 yılından beri kız futbolu ve erkeklerde altyapılarda takımlar çıkartan Maraşgücü spor Halihazırda 300 salon sporları 200 Futbol branşı olmak üzere 500 faal sporcuyla 9 branşta ve 20'yi aşkın takımla kahramanmaraş sporuna hizmet etmektedir.

Hali Hazırda Kulübün başarıları:

 

BASKETBOL İL 2.LİĞİ 2012
TFF KADINLAR 2.LİG GRUP 3.LÜGÜ 2013
VOLEYBOL GENÇ KIZLAR İL 2.LİĞİ
VOLEYBOL YILDIZ KIZLAR İL 3.LÜĞÜ
BASKETBOL GENÇ ERKEKLER İL 1.LİĞİ 2013
FUTSAL U-17 İL 3.LÜĞÜ
HENTBOL KIZLAR İL 2.LİĞİ
BASKETBOL BÜYÜK ERKEKLER İL 1.LİĞİ
BASKETBOL KÜÇÜKLER İL 1.LİĞİ
FUTBOL YILDIZ KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SİVAS GRUP ŞAMPİYONLUĞUİ
FUTBOL GENÇ KIZLAR KAYSERİ TÜRKİYE BÖLGE ŞAMPİYONLUĞU

TFF GENÇ KIZLAR TÜRKİYE 4.LÜĞÜ FUTBOL

2014 GENÇ KIZLAR ŞANLIURFA GRUP ŞAMPİYONLUĞU

2014 U11 İL 2.LİĞİ

2015 Genç kızlar Kahramanmaraş ve kayseri grup bölge şampiyonluğu

2015 Yıldız Kızlar Kahramanmaraş ve Malatya bölge şampiyonluğu

2015 Yıldız kızlar futbol Türkiye 3.lüğü 

2015 Voleybol Yıldız Kızlar il şampiyonluğu

2015 Voleybol Genç Kızlar il ikinciliği

2015 Voleybol Genç Erkekler il ikinciliği

2015 Bölgesel kadınlar bölgesel liginde Adanada ili temsil eden tek takım

2015 Hentbol Küçük Erkekler küçük kızlar il ikinciliği

2015 Hentbol yıldız erkekler yıldız kızlar il ikinciliği

2015 Oryantring il birinciliği bölge ikinciliği

2015 Basketbol Genç Erkekler

2015 Masa Tenisi il 4.lüğü

2015 Satranç il 3.lüğü

2015 TFF Akademi liglerine 4 takımla katılım.(Profesyonel takımların alt yapılarıyla oynanan lig)

2016 TFF Kadınlar 3.lig 6.grup şampiyonluğu

 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685