banner651

MARAŞGÜCÜSPOR ŞAMPİYON OLDU

2.LİGE MERHABA DEDİLER

MARAŞGÜCÜSPOR ŞAMPİYON OLDU

 MARAŞGÜCÜSPOR ŞAMPİYON OLDU
Kahramanmaraş’ı temsil eden Maraşgücü bayan futbol takımı 3. lig Play-off maçlarında rakibi Denizli Hanbatspor’u 3-0 devirerek adını 2. lige yazdırdı.

Tek maç eleme usulünde oynanan maçlar sonunda Maraşgücüspor kazanarak yarı finale kalıp doğrudan 2016-17 sezonunda Kadınlar 2. Ligi’nde oynama hakkı kazandı. Kadınlar 3. Lig Play-off 2. tur eşleşmeleri yapılan kura çekimi sonunda Kadınlar 3.lig 6.grupta 47 puanla lider bitiren Maraşgücüspor bayan futbol takımı Play-off’taki rakibi Denizli Hanbatspor ile karşılaştı.

Kırşehir’de oynanan mücadeleyi Maraşgücüspor Mislina’nın 2 Yasemin Gül’ün 1 attığı golle müsabakayı 3-0 kanarak adını 2.lige yazdırdı.  Maraşücüspor 3.turdaki rakibini de yenerse finale adını yazdıracak.






2.LİGE MERHABA DEDİLER

Kadınlar 3.lig 6.grupta 47 puanla lider bitiren Maraşgücüspor bayan futbol takımı Play-off’taki ilk rakibi Ankara Metropolspor’u 1-0 mağlup ederek ilk engeli aşıp 2. tura yükselmişti. 2. maçını da Kırşehir Ahi Stadyumunda oynayan Kahramanmaraş Bayan Futbolunda şampiyonluk yaşamak için mücadele eden Maraşgücü Play-off 2. kademe maçını da aşarak adını Yarı finale yazdırıp 2. lige yükseldi.  Play-offlarda 4 takım arasına kalarak şampiyon olmak isteyen Maraşgücü şimdiden final hesapları yapmaya başladı.


MİSLİNA TAKIMI SIRTLADI

Kırşehir Stadyumunda oynanan karşılaşmada Maraşgücünde Mislina ilk yarıda ve 2. yarıda attığı gollerle devirip şampiyonluğa koştu. Başta baskılı oyun ile güzel kurgu yaparak defansın arkasına atılan toplarla tehlikeli ataklar yapan Maraşgücü 32. dakikada Mislinanın golü ile 1-0 öne geçti. sol çizgiden Girdiği pozisyonda kalecinin sağından topu tamamlayan takımını öne geçirdi. 2. yarıda da 1 gole imza atarak takımını 2. lige taşımada önemli rol oynadı.


MÜSABAKADAN AYRINTILAR

Karşılaşmanın 38 dakikalarında golü bulan Maraşgücü, etkili oyununa devam etti. Sağlı sollu ataklarla rakibini kendi yarı sahasına hapseden kırmızı beyazlı ekip üst üste girdiği pozisyonlarla rakip kalede gol aradı. Karşılaşmada dakikalar 74 gösterirken Mislina ile farkı ikiye çıkara golü bulan Maraşgücü, bu golle rahatladı. Karşılaşmada üst üste yediği gollerle 2 farklı geriye düşen Denizli ekibi kendi yarı alanı çekilerek daha defansif bir oyun anlayışını benimsedi.  İlk dakikalarda etkili bir futbol oynayan Maraşgücü ikinci yarının son dakikasına kadar oyunun kontrolünü elinden bırakmadı. Oynadığı etkili futbolla rakibini tekrar kendi yarı alanına hapseden Maraşgücü Yasemin Gül ile farkı 3’e çıkardı. Karşılaşmanın iki yarısında üst üste bulduğu gollerle rakibini 3-0 mağlup etmesini bildi.


İlk yarıda vasat bir futbol oynayan ve izleme zevki vermeyen Denizli Hanbatspor rakibinin oyunu rölantiye alması ile birlikte oyunda baskı kurmaya çalıştı. ilk yarıda yediği gollerle yıkılan Denizli ekibi  baskı artırsa da istediği golü bulamadı.  Rakibin bu duruma ise baskılı oyunla müdahalesi sürerken rakibin pozisyonuna dur diyemeyen Denizli ekibi kaleye giden toplara dur diyemedi ve ikinci yarıda 2 gol yiyerek karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER