banner675

MARAŞGÜCÜSPOR 4. OLDU

Kahramanmaraş'ın ilk kadın antrenörünün eşi ile bir yıl önce kurduğu Maraşgücüspor bayan futbol takımı, Türkiye'nin ilk dört külübü arasına girdi

MARAŞGÜCÜSPOR 4. OLDU
Çalışmalarını aile ortamında sürdüren Mustafa-Özlem Dağlı çifti, şehrin ilk kadın futbol takımı ile kısa sürede önemli başarı elde etti.
Maddi imkansızlıklar nedeniyle zaman zaman öğrenci olan sporcularının harçlıkları bazen de antrenörlerinin yardımıyla deplasman maçlarına giden takım, Genç Kızlar Futbol Şampiyonası'nda 4. oldu. Kulüp Başkanı Mustafa Dağlı, yaptığı açıklamada, takım olarak destek almadan önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi. 

Aldıkları dereceyi "kentin başarısı" olarak değerlendiren Dağlı, "İkinci yılımızın başında böyle bir dereceye sahip olmamız gerçekten bizi onurlandırdı. Bu başarıyı 'annelerinin ak sütü gibi helal' olan sporcularıma ve Kahramanmaraş halkına armağan ediyorum" dedi.

Her hangi bir destek ve sponsorluk anlaşmaları olmamasına rağmen "yürekli kızlar"la belirli bir seviyeye kadar gelebildiklerini dile getiren Dağlı, şunları kaydetti:

"Kentin ileri gelen iş adamlarından bu takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. Kızlarımız milyonluk bütçelerin karşısında yürekleriyle Türkiye derecesi elde etti. Bir tarafta milyonluk bütçeler bir tarafta yürekler. Bu zengin yürekli kızlarımızın önlerinin açılması adına destek bekliyoruz." Futbolcularından Emine Polat ise 120 takım arasında Türkiye'de dördüncüsü olduklarını anımsattı. Çok az imkana sahip olduklarını vurgulayan Polat, "Büyüklerimizden gençlere sahip çıkmasını istiyoruz. Destek olunması halinde daha iyi şeyler yapabiliriz. Türkiye'de dört dörtlük bir başarı yakaladık" ifadelerini kullandı.

Yasemin Kurtağzı da şehrin ilk bayan futbol takımında oynamanın kendisi için şans olduğunu belirtti.Elde ettikleri başarının zor şartlar altında geldiğini aktaran Kurtağzı, "Yeri geldi harçlıklarımızdan, yeri geldi hocalarımızdan para alarak buraya kadar gelebildik. Bize önemli bir destek sunulmadan ilk dört takım arasına girdik" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685