banner651

Mahçiçek'ten Halk Sağlığı Haftası mesajı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Mahçiçek'ten Halk Sağlığı Haftası mesajı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Halk sağlığının bireyi sağlıklı ve üretken bir şekilde tutarak toplumsal gelişmeyi sağlamayı hedeflediğini dile getiren Mahçiçek, şunları söyledi:

“Bireylerin sağlıklarını korumak ve geliştirmek için gereken tüm sağlık hizmetlerini de sunar. Sağlıklı birey, sağlıklı toplum ve sağlıklı atılacak adımlar, yenilikler demektir. Devletimiz, Halk Sağlığı Kurumu ile yurdun en ücra köşelerine kadar ulaşmış durumdadır. Bugün, Türkiye’nin ve dünyanın neresinde olursa olsun ambulans uçak ve helikopterini hastasının ayağına kadar götüren, her türlü sağlık tedavisine cevap verebilen bir sistemimiz var. Sağlık hizmetlerinin ücretsiz olduğu nadir ülkelerden biri olan ülkemizde, hizmetler vatandaşımıza bir telefon kadar yakın. Her türlü teçhizatla ve son teknolojiyle donatılmış hastanelerimiz ve sağlık merkezlerimiz donanımlı personeliyle hizmet vermektedir.”

Türkiye’de sağlık turizminin çok aktif bir şekilde yapıldığını hatırlatan Mahçiçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sağlık açısından tercih edilen, güvenilen bir ülkeyiz. Türkiye artık her alanda büyüyen ve gelişen bir ülke konumundadır. Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 virüsü, koruyucu ve önleyici hekimliğin ne denli önemli olduğunu bir kez daha hepimize hatırlattı. Sağlık Bakanlığı’mızın yürüttüğü titiz çalışmalar, zamanında müdahaleler ile ülkemiz covid-19 ile mücadeleyi hiçbir karmaşıklığa sebebiyet vermeden yürütmektedir. Başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere, doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza gösterdikleri üstün performanstan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER