banner675

Koronavirüse en etkili çözüm

Dünyayı saran koronavirüsün yayılması kolonya kullanılması azaltıyor.

Koronavirüse en etkili çözüm

Dünyayı saran koronavirüsün yayılması kolonya kullanılması azaltıyor.

Çin’den dünyaya yayılan koronavirüs Türkiye’de bir kişi de görülmesinin ardından vatandaşlar virüsten korunma için önemler almaya başladı.

Uzmanlar, koronavirüse karşı özellikle el hijyenine önemli olduğunu açıklaması üzerine vatandaşlar kolonya ile virüse karşı tedbir alıyor.

Tarihi kapalı çarşıda kolonya satışı yapan Yusuf Gözler, dünyayı saran koronavirüs ve diğer virüslere karşı etkili olan kolonya satışların arttığını belirtti.

Kolonya içerisinde bulunan saf alkolden dolayı virüsleri yok ettiğini dile getiren Gözler, şunları söyledi:

“Biz yıllardın kolonya üretimi yapıyoruz. Koronavirüs ortaya çıkmasının ardından kolonya satışında artış oldu. Bu artışı rantta çevirmek istemiyoruz. Önceki fiyatlarımızdan satışlarımıza devam ediyoruz. Kolonya almak isteyen vatandaşlarımıza 80 derece kolonya almaları tavsiye ediyorum. Tabi bazı vatandaşlar kolonyanın kokusunu sevmiyorlar. Bilinen kolonyaların dışında Narçiçeği, fıstık, yasemin, menekşe, mandalina, çimen ve lavanta aromalı kolonyalarımız bulunmaktadır. Merdiven altı yapılan sahte kolonyaları almamaları orijinal kolonya almalarını tavsiye ediyorum.”

    

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2020, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685