banner651

ALPEDO İHRACAT YAPTIĞI ÜLKELER ARASINA DUBAİ’Yİ DE KATTI

ALPEDO SATILMAYAN İL KALMADI

ALPEDO  İHRACAT YAPTIĞI ÜLKELER  ARASINA  DUBAİ’Yİ DE KATTI

 Kahramanmaraş’ın Kervan Pastaneleri, 2015 yazından itibaren ihracat yaptığı ülkeler arasına Dubai’yi de kattı.

Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ve Dubaili iş adamı İbrahim Mousa arasında yapılan 200 tonluk anlaşma ile Alpedo’nun ihracat yaptığı ülkeler arasına Dubai de eklendi.
Dubai’deki anlaşma sonrasında açıklama yapan Sami Kervancıoğlu, Çin, Amerika Birleşik Devletleri, Irak, Bahreyn, Katar, Abu Dabi ve Dubai’yi de ihracat yaptıkları ülkeler arasında katmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.
Kahramanmaraş dondurmasını dünya genelinde tanıtmak istedikleri söyleyen Kervancıoğlu, Türkiye’de bayilik çalışmalarını tamamladıklarını ve şu an Alpedo satılmayan il kalmadığının altını çizdi.
Sami Kervancıoğlu, dünyada da Kahramanmaraş dondurmasının tanıtılması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. İhracat yaptıkları ülkelerin bunlarla sınırlı kalmayacağını da belirten Kervancıoğlu; “Görüşmelerimizin devam ettiği ülkeler var, bunlarla da yakın zamanda anlaşmaya varacağımızı ümit ediyorum” diyerek tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerine ve Kervan çalışanlarına teşekkür etti. HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER