banner675

ÖRNEK DAVRANIŞ

BELEDİYE PERSONELİ KAN VERDİ

ÖRNEK DAVRANIŞ

 DulkadiroğluBelediyesi Kan bağışının önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmakamacıyla, personeline yönelik kan bağışı etkinliği düzenledi.  Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci’ninde kan bağışında bulunduğu etkinlik gün boyu devam etti.

Belediye binasında, Türk Kızılay’ı Kahramanmaraş Kan Bağış Merkezi’yle ortaklaşadüzenlenen etkinlik, gün boyu belediye çalışanlarının kan bağışında bulunmasıyladevam etti.  Etkinlikte DulkadiroğluBelediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci’de kan bağışında bulundu. 
Etkinliğin önemine değinen Başkan Yardımcısı Kahveci, belediye çalışanlarınakan bağışı konusunda duyarlı oldukları için teşekkür etti. Kan bağışının çokönemli olduğunu dile getiren Kahveci, “Kan bağışının önemine dikkat çekerekpersonelimizin bu konuda duyarlı olması için böyle bir etkinlik yaptık.Kendimizin ya da bir yakınımızın bir gün kan bağışına ihtiyaç duyacağınıdüşünerek bu konuya daha duyarlı olmamız gerekiyor. Bunun bilincinde olduğumuziçin de personelimizle birlikte bugün burada kan bağışında bulunduk. Tümhalkımızın da bu konuda daha duyarlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Türk Kızılayı Kahramanmaraş Kan Bağış Merkezi görevlileri de DulkadiroğluBelediye çalışanlarının kan bağışı konusunda gösterdikleri duyarlıktan dolayı,kan bağışında bulunan personele teşekkür etti.
haber: Arzu SEVİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685