banner675

MAHÇİÇEK'İN HATIRASIYLA TOPBAŞ, ANILARINI TAZELEDİ

MAHÇİÇEK, BU BİRLİKTELİK HER ZAMAN DEVAM ETSİN

MAHÇİÇEK'İN HATIRASIYLA TOPBAŞ, ANILARINI TAZELEDİ

 Mahçiçek'in hatırasıyla Topbaş, anılarını tazeledi

 - Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 2001'de Kahramanmaraş'ı ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a, bu geziden geriye kalan fotoğraflardan oluşan bir albüm hediye etti.
Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Belediyeler Birliği'nce (TBB) Ankara'da düzenlenen araç hibe törenine katılan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Birlik Başkanı Kadir Topbaş'a, 14 yıl öncesine ait fotoğraf albümü hediye etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 2001'de Kahramanmaraş'ı ziyaret eden Topbaş’ın, bu gezide çekilen fotoğraflarından oluşan bir albüm hazırlatan Mahçiçek, TBB'deki törenin ardından Topbaş’a takdim etti.
Aldığı hediye karşısında tebessüm eden Başkan Topbaş, albümü inceleyip anılarını tazeledi.
Fotoğrafların AK Parti’nin temellerinin atıldığı döneme ait olduğunu ifade eden Mahçiçek, Kadir Topbaş ile eski günleri yad ettiklerini söyledi.
Topbaş'ın Dünya Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerini sürdürdüğünü hatırlatan Mahçiçek, şunları kaydetti:
"Kadir Bey, yerel yönetimlerde hepimize örnek olan bir isim. Kendisiyle hukukumuz da gerçekten çok eskilere dayanır. 2001'de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin temellerini atmak için bir yola çıkmış ve kentimizi ziyaret etmişti. Kadir Bey’de o gezide Cumhurbaşkanımıza eşlik ediyordu. Kahramanmaraş Belediye Başkanı olarak kendilerini karşıladık ve misafir ettik. Ortada henüz parti bile olmamasına rağmen Cumhurbaşkanımızı Yeşilgöz’de binlerce insanın katıldığı bir programla ağırlamıştık. İşte o geziden geriye kalan bir albümü kendisine takdim ettik. Kendisinin de çok hoşuna gitti, eski günleri yad ettik. Bu buluşmamızda da kendisini yine şehrimize davet ettik. İnşallah onu yine misafir etmek bizlere mutluluk verir."
Mahçiçek, kendilerine hibe edilen araçlardan dolayı Topbaş'a teşekkürlerini ileterek, bu birlikteliklerinin her zaman devam etmesini diledi. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685