banner675

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR TÜRKOĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR TÜRKOĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR  TÜRKOĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

 Kahramanmaraş ili, Türkoğlu ilçesi, Gaziler Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda işin adı, inşaat ve arsa alanı belirtilen taşınmaz üzerine, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35-a) maddesi gereği Kapalı Teklif (artırma) Usulü ile Kat Karşılığı İnşaat yaptırılacaktır. 

1 İşin Yeri Türkoğlu İlçesi Gaziler Mahallesi 735 Ada 3 Nolu ParseldeBulunan 2.446,67 m2 Alandaki Arsa 
2   İşin Adı Kat Karşılığı İnşaat Yapılması. 
3 Ada No/Parsel No 735/3 
4 Karar ve No 05.09.2014 tarih ve 2014/56 nolu Meclis Kararı 
5 Arsa Alanı 2.446,67-m2 
6 İnşaat alanı 9.299,39-m2 
7 İrtibat adresimiz Türkoğlu Belediye Başkanlığı 
ve telefon   Gaziler Mahallesi İstiklal Caddesi No:2/1 46800 Türkoğlu/ Kahramanmaraş 
numarası ve fax Tel: 344618 1005- 344618 1135-344618 1360 
Toplam İnşaat Alanından Asgari %22,33'ü İdareye Verilmek Üzere 'Teklif Cetvelindeki puanlama üzerinden Artırım Yapılması Şeklinde" İhale Edilecektir. Sadece dükkan teklif edilecektir. "2014 yılı yapı yaklaşık maliyetleri hakkındaki tebliği" esas alınarak bu işin Tahmini Muhammen Bedeli : 6.044.603,50 TL (Altı milyon Kırk dört Bin Altı yüz üç lira elli kuruş) olup, İdareye sadece dükkan teklif edilecektir. 
1- İhale 26/11/2014 Çarşamba Günü saat 10:00 da Türkoğlu Belediye Başkanlığı Belediye Meclisi Toplantı Salonunda Encümen Komisyonu huzurunda yapılacaktır. 
2- ihale Şartnamesi ile diğer evraklar Türkoğlu Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü- Gaziler Mah. İstiklal Cad. No:2/1 46800 Türkoğlu/KAHRAMANMARAŞ adresinde 08.00-17.00 saatleri arasında görülebilir 
3-İsteklilerde aranan Şartlar ve Belgeler: 
A- İstekliler, İhaleye Katılmak için Örneğine uygun teklif mektubu ile birlikte; 
a) İkametgah belgesi, 
b) Türkiye'de tebligat için adres beyanı vermesi. (Beyanda telefon, faks varsa e-mali bilgileri de yazılacaktır) 
c) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesi;(2014 Yılında alınmış olması gerekir) 
1) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf 
ve sanatkarlar odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, 
2) Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, 
d) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri; 
1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi, 
2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, 
e) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi, 
f)Türkoğlu Belediye Başkanlığı adına alınmış,en az 30.03.2015 tarihine kadar geçerli 181.338,11 TL(Yüz Seksen bir bin üç yüz otuz sekiz lira on bir kuruş) tutarındaki 
(muhammen bedelin %3)geçici teminat mektubu.Geçici Teminat nakit para ise; Türkoğlu 
Belediyesi Tahsilat Veznesine yatırılıp, alınacak Alındı makbuzu verilecektir. 
g) İhalenin Son ilan tarihi itibariyle, İlgili Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Dairesinden alınmış,Prim ve Vergi borcu bulunmadığına dair belge,
h) 2886 sayılı kanuna göre cezalı olmadığına dair taahhütname,
ı) İhale şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair belge.(Makbuz)
i) İşin Yapılacağı yerin görüldüğüne ilişkin Yer Görme Belgesi,
j)Teknik Personel Taahhütnamesi: İdari Şartnamede belirtilen teknik personelin işin başından sonuna kadar işin başında bulundurulacağına dair taahhüt edilecektir.
k) İş Deneyim Belgesi. Son 10(on) yıl içinde tek bir sözleşmeye ait muhammen bedelin % 20 si oranında iş deneyim belgesi. Her türlü İş Merkezi, Konut ve Ticaret Merkezi yapım işi Benzer işler olarak kabul edilecektir.İş deneyim belgesi yerine geçecek Mezuniyet belgeleri/diplomalar: İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık Bölümü
I) İsteklinin ortak girişim olması halinde, İdari Şartnamede ekinde belirtilen ve örneğine uygun iş ortaklığı beyannamesi.
m) Ortak girişimlerde her bir ortak için ayrı ayrı (a), (b), (c), (d), (g) ve (h) bentlerindeki belgelerin düzenlenerek sunulması zorunludur.
4- İhaleye katılabilmek için verilecek teklif zarfları, şekli ve içerikleri idari şartnamede belirtildiği gibi hazırlanarak verilecektir.
5-İhale için verilecek teklif mektubunda belirtilecek meblağ, rakam ve yazı ile okunaklı bir şekilde, (Silinti, kazıntı olmayacak) yazılacaktır.
6- İstekliler,istenilen belgelerle birlikte teklif mektuplarını en geç ihale günü olan 26.11.2014 tarihi,saat 09:00'a, kadar ihalenin yapılacağı encümen başkanlığına, (Yazı İşleri Müdürlüğü) sıra numaraları alındı belgesi karşılığında verilmesi şarttır. bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya herhangi bir nedenden dolayı (telgraf ve postada) meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez.
7- Bu İşin Şartnamesi ve ihale dokümanları 500,00.-( BEŞYÜZ )TL.bedel karşılığında ihale tarihinden en geç 1 gün öncesine kadar Türkoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden temin edilebilecektir.
8- İş bu ihale ilanı genel bilgi niteliğinde olup, kat karşılığı inşaat yaptırılması işinde, İhale Şartname hükümleri uygulanacaktır.
9- İhale Komisyonu ( Belediye Encümeni ) teklif edilen bedeli uygun görmede tam yetkili olup, söz konusu İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. .
10- İhaleye teklif veren istekliler işbu 10 maddeden oluşan ilanı ve İhale dokümanındaki hususları kabul etmiş sayılırlar.
İLAN OLUNUR
Osman OKUMUŞ
BELEDİYE BAŞKANI
      Basın-1067  www.bik.gov.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685