banner651

KARAKOÇ, VERİMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİK

YARIŞI AYNI ŞEKİLDE DEVAM ETTİRECEĞİZ

KARAKOÇ,  VERİMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİK

 Kahramanmaraş- Onikişubat İlkokulu’nda Yeni Müdür İsmail Yaray, daha önceki Müdür Oğuz Karakoç, daha önceki müdür yardımcısı İsmail Kazancı, mevcut personeller bir araya gelerek birlik görüntüleri sergilediler.

Ahmet Bayazıt İlkokulunda daha önce müdür olarak görev yapan Aksu İlkokulu Müdürü Oğuz Karakoç ve müdür yardımcısı olarak görev yapan Üngüt İlk ve Ortaokul Müdürü İsmail Kazancı, yeni müdür İsamail Yaray’ın daveti üzerine okul öğretmenleriyle bir araya gelerek birlik ve beraberlik görüntüsü sergilediler.
Ahmet Bayazıt İlkokulu Müdürü İsmail Yaray yaptığı açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 
“Davetimize icabet ederek aramıza katılan Oğuz Bey ve İsmail Beye hem aramızda bulunmaları, hem de geçmişte siz öğretmen arkadaşlarımızla birlikte okulumuzda eğitim adına yapmış oldukları çalışmalardan dolayı huzurunuzda kendilerine çok çok teşekkür ediyorum, ayrıca yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum.
Bizde onların bıraktığı bayrak yarışında aynı şekilde başarılara imza atacağımızı belirTmek istiyorum” dedi.
Oğuz Karakoç ise yaptığı konuşmada şunları dedi:
“Değerli meslektaşlarım, sizlerle saygıya, sevgiye dayalı, uyum içerisinde ve oldukça verimli çalışmalar gerçekleştirdik. Birlikte çalıştığımız dönemde kişisel olarak sizlere taraflı ve kırıcı bir davranış sergilediğimi düşünmüyorum. Ama insanız yine de görevimiz gereği, farkına varmadan gönlünüzü incittim ise affınızı ve hakkınızı helal etmenizi istiyorum. İsmail Beyin söylediği gibi bu bir bayrak yarışıdır. İsmail Beyle birlikte de güzel çalışmalar ve eğitimde başarılar yakalayacağınıza yürekten inanıyorum. Geçmişte yaptığımız çalışmalar ve desteklerinizden dolayı hepinize, özellikle müdür yardımcım Ramazan Okuducu ve Üngüt İlk ve Ortaokul Müdür olarak atanan müdür yardımcım İsmail Kazancı beye teşekkür ediyorum, İsmail Yaray beye de yeni görevinde üstün başarılar diliyorum”
Bu okulda gayet güzel çalışmalarımız ve anlamlı dostluklarımız oldu. Buradan ayrılmak benim için gerçekten zor oldu ama bir üst göreve atanmam ise teselli kaynağım oldu diyerek sözlerine başlayan Üngüt İlk ve Ortaokul Müdürü İsmail Kazancı ise daha sonra şu ifadelere yer verdi:
“ Birlikte çalıştığım okul müdürüm Oğuz Karakoç başta olmak üzere, müdür yardımcısı arkadaşım Ramazan Okuducu Beye ve siz öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir kardeşiniz olarak dostluğumuzun her zaman devam edeceğini özellikle belirtmek istiyorum ve yeni müdürünüz İsmail Yaray beyle birlikte aynı birlikteliğin ve başarının devam edeceğine inanıyorum” dedi.
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER