banner651

İLAN KAHRAMANMARAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN KAHRAMANMARAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN KAHRAMANMARAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN











İLAN
KAHRAMANMARAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
Yeni Adliye Binası civarında 1 adet taksi  durağı hattın işletmeciliği İşi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45 maddesi gereğince açık teklif usulü ile yapılacaktır.
1- (3) Nolu Adliye Taksi Durağı  Muhammen bedeli KDV hariç 2.250.00 (İki Bin İki Yüz Elli) TL olup, Geçici Teminatı 67.50.00 (Almış Yedi Lira Elli Kuruş)  TL'dir.
2- İhale 26/12/2013 Perşembe  Günü Saat 15.00'da, Belediyemiz Hizmet Binası Encümen Salonu'nda (İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı No: 25 Belediye Hizmet Binası Kat:2) yapılacaktır. Teklifler 26/12/ 2013  Perşembe Günü Saat 15.00 'a kadar kabul edilecektir.
3- Her taksi durağı için ayrı ayrı  ihale dosyası hazırlanacaktır.
4- İhaleye iştirak edecekler hazırlayacakları müracaat dosyaları ile birlikte ihale günü ve saatinde Encümen Salonunda hazır bulunacaklardır.
5- İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir.
a)- Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
b)Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya İmza Sirküleri;
1- Gerçek kişi olması halinde, Noter tasdikli İmza Beyannamesi.
2 -Tüzel Kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicili gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri,
c) Geçici teminat belgesi (Geçici teminat nakit olarak yatırılmak istendiği takdirde Belediyemizin T.Vakıflar Bankası Çarşı Şubesi -00.158.007.292.361.081 nolu hesabına yatırılarak dekonta açıklama olarak işin adı ihale kayıt numarası, teminatın türü                     belirtilecektir.)
ç) Tebligat için adres beyannamesi
1- Gerçek kişiler için kanuni ikametgah belgesi.
2 -Tüzel kişiler için son adresinin bulunduğunu kanıtlar belge ( Ticaret Sicil Gazetesi vs.)'nin aslı veya noter tasdikli sureti.
d) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin Noter onaylı vekaletname ile vekilin Noter tasdikli İmza Beyannamesi.
e) İhaleye ortak girişim olarak teklif verilmesi halinde yazılı ortak girişim beyannamesi.
f) 2886 Sayılı Kanuna göre, Kamu İhalelerinden yasaklı olmadığına dair beyanname.
g) Şartname bedeli yatırıldığına dair makbuz aslı.
h) İhaleye katılanların Belediyemize borcu olmadığına dair belge.
ı) İhaleye iştirak edecek gerçek veya tüzel kişiler hazırlayacakları ihale dosyasında evrakların aslını veya Noter tasdikli suretini ibraz edeceklerdir.
7- 2886 Sayılı Devlet İhale kanununun 37. Madde hükümlerine uygun olarak istekliler 26/12/2013 Perşembe günü saat 15.00'a kadar komisyon Başkanlığına ulaşmak kaydıyla düzenleyecekleri tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla da Kahramanmaraş Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı No:25 Belediye Hizmet Binası Kat:2 )teslim edilecektir/gönderilecektir.
8- Bu ihaleye katılmak isteyen istekliler kendi adına asaleten veya başkaları adına vekaleten tek bir başvuruda bulunulabilirler. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.
9- İhale Şartnamesi ile diğer evraklar, Mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde görülebilir ve 50,00 (Elli) TL karşılığında alınabilir.
10- Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ile postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir.
11- İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Keyfiyet 2886 Devlet İhale Kanununun 17. maddesi gereğince ilan olunur.
Mustafa POYRAZ
Belediye Başkanı
Basın: 11795
İlan Tarihleri: 14.12.2013 - 16.12.2013

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER