banner675

KAHRAMANMARAŞ'TA 4 YIL ÖNCE İŞLENEN CİNAYET

BABA CİNAYETİN AYDINLANMASINI İSTİYOR

KAHRAMANMARAŞ'TA 4 YIL ÖNCE İŞLENEN CİNAYET

 

Kahramanmaraş'ta 4 yıl önce işlenen cinayet
- Kahramanmaraş'ta bir baba, otomobilde tabancayla öldürülmüş halde bulunan oğlu ile arkadaşının cinayetinin aydınlanacağı günü bekliyor
 - Elbistan ilçesinde 4 yıl önce otomobilde oğlu ile arkadaşı tabancayla öldürülmüş halde bulunan baba, oğlunun mezarı başında cinayetin aydınlanacağı günü bekliyor.
Ramazan Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2011'de otomobilde ölü bulunan oğlu ve arkadaşının failinin bulunamadığını söyledi.
Cinayetin yıl dönümünde oğlunun mezarı başında acılarının bir nebze olsun hafiflemesi için yardım çağrısında bulunan Tekin, "Oğlum ve arkadaşının öldürülmesinin üzerinden 4 yıl geçti. Olayın çözülmesi için bir çok kişinin ifadesine başvuruldu. Fakat hiçbir sonuç alınamadı. Oğlumun ve arkadaşının katil yada katillerinin bulunup cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.
- "Yetimlere cevap veremiyorum"
Oğlunun 2 arkadaşının 4 çocuğunun bulunduğunu ve bunların yetim kaldığını ifade eden Tekin, tek isteğinin adaletin yerini bulup, olayın aydınlatılması gerektiğini belirtti.
Çocukların büyüdükçe babalarını sorduğunu, onlara birşey diyemediğini dile getiren Tekin, şunları kaydetti:
"Her cuma günü oğlumun mezarını ziyarete geliyorum. Oğluma katillerin bulunduğunu ve cezalarını çektiklerini söylemek, müjdelemek istiyorum. Bir baba olarak oğlumun ölüm yıl dönümünde katillerinin bulunduğu haberini duymak isterim."
İlçede galericilik yapan 29 yaşındaki 2 çocuk babası Erhan Tekin ile arkadaşı 30 yaşındaki 4 çocuk babası Ahmet Öç, 25 Mart 2011'de Akbayır Mahallesi yakınlarında otomobilde başlarından tabancayla öldürülmüş halde bulunmuş, olayın ardından soruşturma başlatılmıştı. AA
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685