banner651

ZABUN’DAN 10 KASIM MESAJI

Zabun mesajında, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalıştığını belirtti.

  ZABUN’DAN 10 KASIM MESAJI

  ZABUN’DAN 10 KASIM MESAJI 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 78. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 Zabun mesajında, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalıştığını belirtti. Zabun şunları kaydetti: “Büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 78’inci yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz. Büyük liderler için kuşkusuz ki matem değil; fikirlerine sadakat gereklidir.’ fikrinden hareketle 10 Kasım tarihini bir matem ve milli bir yas günü olarak kabul etmek yerine, fikirlerine yönelmek için bize verilmiş bir fırsat olarak görmekteyiz. Demokratik, laik ve çağdaş değerlerinden oluşan kişiliğindeki bütünleştirici kimliği ve bilimi kılavuz edinmiş olan anlayışı ile Atatürkçü Düşünce Sistemi, Türkiye Cumhuriyeti Devletini milleti ile sonsuza denk bölünmez bütün olarak yaşatacak, en büyük ateşleyici güçtür. Bu düşünce ve duygularla, ilke ve devrimlerinle hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığın uygarlık yolunda kararlı ve de istikrarlı ilerleyişimizi sürdüreceğimize, manevi huzurunda söz veriyor ve sizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz”

 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 05:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER