banner675

YAPI RUHSATI ALINDI

KAHRAMANMARAŞ TEKNOKENT’İN YENİ BİNA İNŞAATI İÇİN YAPI RUHSATI ALINDI

YAPI RUHSATI ALINDI
 KAHRAMANMARAŞ TEKNOKENT’İN YENİ BİNA İNŞAATI İÇİN YAPI RUHSATI ALINDI

Kahramanmaraş Teknoloji Geliştirme Bölgesi TGB 1 alanında yapılacak olan inşaat için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yapı ruhsatı alındı.

18 Kasım 2016 tarihinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeteryada düzenlenen toplantıya KSÜ Rektörü ve Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Durmuş Deveci, Kahramanmaraş Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Mahit Güneş, Kahramanmaraş TTO Yöneticisi Doç. Dr. Mustafa Şekkeli, Teknokent projesinde yer alan özel sektör temsilcileri ile KSÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeli ve Teknokent uzmanları katıldı.

İhale için hazırlıklara başlanması amacıyla Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci başkanlığında düzenlenen toplantıda Genel Müdür Güneş’in yaptığı bilgilendirmenin ardından ihale sürecinin işleyişine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılacak inşaatın yapı ruhsatı alınması sürecinde yoğun bir çaba sarf edildiğini belirten Prof. Dr. Deveci ise katkı sunan tüm mimar ve mühendisler ile Üniversitemiz personeline teşekkür etti. Aynı yoğunlukla çalışmalara devam edileceğini ve en kısa sürede Teknokent ihalesine çıkılarak binanın yapımına başlanacağını dile getiren Deveci, Kahramanmaraş’a, üniversiteye ve bölgeye çok önemli bir yatırımın kazandırılacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 23:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685