banner651

VALİ VAHDETTİN ÖZKAN’IN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki tüm imkânsızlıklara rağmen 19 Mayıs 1919’da verilen Kurtuluş Mücadelesi, özveri sayesinde tarihi bağımsızlık meşalesinin yakıldığı, esarete boyun eğmeyeceğinin tüm dünyaya gösterildiği gün olmuştur."

  VALİ VAHDETTİN ÖZKAN’IN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

 

VALİ VAHDETTİN ÖZKAN’IN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

 Kahramanmaraş Valisi  Vahdettin Özkan mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki tüm imkânsızlıklara rağmen 19 Mayıs 1919’da verilen Kurtuluş Mücadelesi, özveri sayesinde tarihi bağımsızlık meşalesinin yakıldığı, esarete boyun eğmeyeceğinin tüm dünyaya gösterildiği gün olmuştur. 

 

Kurtuluş Mücadelesinde kazanılan zaferin gençlere armağan edilmiş olması, ecdadın birlik beraberliğinin, kararlılık ve azminin onlara örnek olmasıdır. Siz değerli gençler, kendinizi en iyi şekilde yarınlara hazırlamalı, çağın gereklerine uyarak, dünyadaki değişim ve yenilikleri yakalamalıdır. Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, birbirine sevgi ve saygı ile kenetlenen, değerlerine bağlı siz değerli gençlerin, bizlere emanet edilen bu yüce vatanı en iyi şekilde yarınlara taşıyacağına inancımız tamdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 98’nci yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum.

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER