banner651

VALİ GÜVENÇER, ANDIRIN’DA

GÜVENÇER, YETKİLİLERDEN İLÇE İLE İLGİLİ BİLGİLER ALDI

VALİ GÜVENÇER, ANDIRIN’DA

 Andırın ilçe ziyaretine kaymakamlık ile başlayan Vali Güvençer’i, Kaymakamlık ön bahçesinde Kaymakam Mustafa Maslak, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Keysan, ilçe Emniyet Amiri Cafertayyar Bugrul ve ilçe müdürleri karşıladılar. 

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ilçe gezi ve inceleme programına, Andırın ilçesi ziyareti ile devam etti.  
Önceki gün Andırın ilçe ziyaretine kaymakamlık ile başlayan Vali Güvençer’i, Kaymakamlık ön bahçesinde Kaymakam Mustafa Maslak, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Keysan, ilçe Emniyet Amiri Cafertayyar Bugrul ve ilçe müdürleri karşıladılar.Vali Güvençer, brifing salonunda Kaymakam Mustafa Maslak’tan ilçenin sosyo-ekonomik yapısı, devlet ve vatandaşlar tarafından yapılan yatırımlar, ilçe kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen hizmetler hakkında brifing aldı.
  Kaymakamlık ziyareti sonrası Andırın Belediyesine geçen Vali Güvençer, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan’ı Makamında ziyaret ederek, Belediye tarafından verilen hizmetler ile ilgili bilgiler aldı. Belediye ziyareti sonrası Andırın Adliyesine geçen Vali Güvençer, Andırın Cumhuriyet Savcısı Ahmet Ceyhan’ı Makamında ziyaret etti. Daha sonra Andırın İlçe Emniyet amirliğine geçen Vali Güvençer, burada Andırın ilçe Emniyet Amiri Cafer Tayyar Bugrul’dan ilçenin genel asayiş durumu hakkında bilgiler aldı. İlçe Emniyet Amirliği ziyareti sonrası İlçe Garnizon komutanlığını ziyaret eden Vali Güvençer, burada İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Keysan’dan jandarma sorumluluk sahasında bulunan asayiş olaylarına ilişkin bilgiler aldı.  
Andırın ilçe ziyaret ve inceleme programı kapsamında son olarak Andırın Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Güvençer, Andırın Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Demet Tural'dan verilen hizmetler ile ilgili bilgiler alarak hastane binasında incelemelerde bulundu. Servislerde yatan hastaları ziyaret eden Vali Güvençer, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER