Vali Coşkun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 30 Ağustos Zaferi’nin 98. yıldönümünü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Coşkun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 30 Ağustos Zaferi’nin 98. yıldönümünü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Coşkun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında Türk milletinin hürriyet ve vatan sevgisi kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin 98. Yıldönümü büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirtti.

Milli birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihi bir ispatı olan 30 Ağustos Zaferi olduğunu hatırlatan Coşkun, şunları kaydetti:

“Milletimizin tarih boyunca var olan bağımsızlık inancının, vatan ve bayrak sevgisinin ölümsüz bir ifadesi, Türk Ordusu'nun da disiplin ve kahramanlığının göstergesidir. Bu zafer, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatıdır. Bağımsız ve müstakil olarak sonsuza kadar bir arada yaşama irademizin en önemli kilometre taşıdır. Mehmetçiğin cesaret ve kahramanlık destanıdır. Milletimiz bu zaferle, milli hakimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER