banner651

TÜRKOĞLU'NDA ANADOLU İMAM HATİP ORTAOKULU PROTOKOLÜ

VALİ GÜVENÇER, TÜRKOĞLU, PEK ÇOK İYİLİĞİ GÜZELLİĞİ HAK ETMİŞ BİR YER

TÜRKOĞLU'NDA ANADOLU İMAM HATİP ORTAOKULU PROTOKOLÜ











TÜRKOĞLU'NDA ANADOLU İMAM HATİP ORTAOKULU PROTOKOLÜ
VALİ GÜVENÇER, TÜRKOĞLU, PEK ÇOK İYİLİĞİ GÜZELLİĞİ HAK ETMİŞ BİR YER
 Türkoğlu ilçesine yapılacak 21 derslikli Anadolu İmam Hatip Ortaokulu için Kahramanmaraş Valiliği'nde protokol imzalandı.

İmam Hatip Ortaokulu için Sosyal Kültürel Hizmetler ve İmam Hatip Eğitimini Yaşatma Derneği tarafından ilçeye bağlı İstasyon Mahallesi'ndeki bin 600 metrekarelik alan üzerine yapılacak 21 derslikli okul için Kahramanmaraş Valiliği'nde tören düzenlendi.


Vali Mustafa Hakan Güvençer, makamında gerçekleşen protokolde yaptığı konuşmada, güzellikleri hak eden bir millet olunduğunu ama bu hakkı kazanmak için de çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi.

Türkoğlu'nu Kahramanmaraş içerisinde pek çok iyiliği güzelliği hak etmiş bir yer olarak nitelendiren Güvençer, "İlçe kaymakamının, belediye başkanın o ilçede yaşayan insanların el ele vermesiyle kısa zaman içerisinde neler değişebileceğinin en müşahhas örneklerini hep birlikte müşahede ediyoruz. İnşallah hayırlı bir protokole imza atacağız. Kahramanmaraş'taki iş adamlarımızı hayır severlerimizi bu tür yatırımlara davet ediyorum" diye konuştu.

Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal ise İmam Hatip Derneği'nin çok güzel yatırımlar yaptığını söyledi.

Derneği ilçede devletin yaptığı yatırımların haricinde çok güzel yatırımlar yaptığını vurgulayan Kartal, "Kendi yurtlarıyla yaptıkları okul binalarıyla inşallah bununla beraber bina ihtiyacımız kalmayacak. İmam Hatip'in bünyesinde yine bu protokolün imzalanmasıyla yapacağımız kaba inşaatın sadece İmam Hatip Derneğimize bırakmayacağız. İnşallah belediyemiz kaymakamlığımız destek olarak bunu en kısa zamanda ortaya koycağız" dedi.

Konuşmaların ardından, Vali Güvençer, Kaymakam Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve Dernek Başkanı Musa Sarı tarafından 21 derslikli okulun protokolü imzalandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER