TÜRKKAHRAMAN, ‘REFERANDUMLA SIKINTILAR BİTECEK’

Yeni ilçe başkanı Sabri Türkkahraman’a milletvekillerimiz Mehmet İlker Çitil, Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılıç, il başkanı Av. Ahmet Özdemir beyin katılımı ile devir teslimi yapıldı.

TÜRKKAHRAMAN, ‘REFERANDUMLA SIKINTILAR BİTECEK’
TÜRKKAHRAMAN, ‘REFERANDUMLA SIKINTILAR BİTECEK’
 Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevine, camianın yakından tanıdığı bir isim olan ve İlçe Başkanlığı yanında 2007 genel seçimlerinde de milletvekili adayı olan Veteriner Hekim Sabri Türkkahraman atandı.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından, Afşin İlçe Başkanlığı görevine, partinin Afşin’deki tecrübeli isimleri arasında yer alan Veteriner Hekim Sabri Türkkahraman atanırken, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’tan Mazbatasını alarak göreve başladı.

2003-2007 yılları arasında Ak Parti Afşin İlçe Başkanı olarak görev yapan ve 2007 Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti’den 8. sıra Milletvekili Adayı olan Veteriner Hekim Sabri Türkkahraman, Ak Parti’de tekrar Teşkilat Başkanı olarak görev yapacak.

‘REFERANDUMLA SIKINTILAR BİTECEK’

Ülkenin sıkıntılı bir dönemden geçtiğine dikkat çeken yeni Başkan Türkkahraman şunları kaydetti: “İnşallah bu sıkıntılarımız referandumun ardından son bulacak. Referandum sürecinde vatandaşlarımıza Ak Parti’nin davasını anlatarak en güçlü şekilde çıkmak için uğraşacağız. Kişiler geçici, dava bakidir. İnşallah biz bu konuda üzerimize düşen sorumlulukları ve gereğini yapma noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız. Ak Parti’nin Teşkilat Başkanı olarak tekrar göreve talip olduk ve görev bize tevdi edildi. İnşallah memleketi derleyip toparlayıp, herkesi kucaklayarak bir kardeşlik içerisinde şu sıkıntılı referandum sürecini atlatmak istiyoruz. Allah bizim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim bizi muvaffak etsin inşallah, memleketimize hayırlı olsun. Herkes mutlu ve huzurlu olsun ama hep kardeşlik beraberlik içerisinde olsun. ”

Yeni ilçe başkanı Sabri Türkkahraman’a milletvekillerimiz Mehmet İlker Çitil, Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılıç, il başkanı Av. Ahmet Özdemir beyin katılımı ile devir teslimi yapıldı.

ESKİ BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Görevi devir eden Avukat Şeref Kırbıyık ise şunları kaydetti: “Yeni İlçe başkanımız Sabri Türkkahraman ve yeni yönetim kurulunda yer alacak kardeşlerime şimdiden ‘hayırlı olsun başarılar diliyorum. Çalışma dönemimizde bizlere desteklerini esirgemeyen başta Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kültür E. Bakanımız Sayın Mahir Ünal Milletvekillerimiz Celalettin Güvenç, M. İlker Çitil, Mehmet Uğur Dilipak, Nursel Reyhanlioğlu, İmran Kılıç, il başkanımız Av.Ahmet Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Eekoç, tüm ilçebaşkanlarımıza, tüm belediye başkanlarımıza, eski yeni tüm il yönetim kurulu arkadaşlarıma, Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve meclis üyelerimize, teşkilatımızın her kademesinde görev yapmış yönetim kurulu, Kadın ve Gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımıza, İlçe Başkan adaylarımıza tüm diğer yol ve dava arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. AK Davamıza ve Sayın Başkanımız Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığında bir nefer olarak davamıza hizmete devam ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah’a emanet olunuz ve unutmuyoruz çayı koydu bir kere keçeli bu şarkı burada biter mi hiç…”

İSTİŞARE TOPLANTISI

Daha sonra Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet İlker Çitil, Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılıç, Kahramanmaraş İl Başkanı Av.Ahmet Özdemir yeni İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman, Kadın ve Gençlik kolları, Mahalle başkanları, meclis üyeleri, Ak davaya gönül vermiş yol ve dava arkadaşlarının katılımlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 03:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER