banner651

TÜRKİYE GENÇLİK ÖDÜLLERİNE KAHRAMANMARAŞLI ADAY

TÜRKİYE GENÇLİK ÖDÜLLERİNE KAHRAMANMARAŞLI ADAY

TÜRKİYE GENÇLİK ÖDÜLLERİNE KAHRAMANMARAŞLI ADAY

 TÜRKİYE GENÇLİK ÖDÜLLERİNE KAHRAMANMARAŞLI ADAY

 

MCD Gençlik Kulübü ve MCD Gençlik Ajansı tarafından organize edilen “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında düzenlenen “Türkiye Gençlik Ödülleri”nde en iyi radyo programcısı adayları arasında bulunan Kahramanmaraş’ın genç ve dinamik Radyo programcısı Doğan Bastırmacı’da aday gösterildi.

 Merkezi Ankara’da bulunan MCD Gençlik Kulübü ve MCD Gençlik Ajansı, bu yıl ikincisini düzenlediği “Türkiye Gençlik Ödülleri”nde en iyi radyo programcısı dalında Kahramanmaraş’ta bir çok yerel radyoda program yapan, Doğan Bora adında sahne alan genç ve dinamik sunucu Doğan Bastırmacı, aday olarak gösterildi.


Geçtiğimiz yıl 22 Şubat tarihinde yapılan Türkiye'nin yetenekli genç girişimcilerinin yer aldığı "Gençlik Otobüsü Genç Liderler Buluşması 2015" ile ilk defa yapılan “Türkiye’nin Gençlik Ödülleri” yarışmasının bu yıl ikincisi düzenleniyor.


Özellikle geçtiğimiz yıl rekor sayıda kullanılan yaklaşık 6 milyon oyla tüm Türkiye’nin dikkatlerini çeken bu yarışmada, aday gösterilen genç programcı Doğan Bastırmacı namı diğer Doğan Bora, bu yıl ilk defa “Türkiye Gençlik Ödülleri” yarışmasında en iyi radyo programcısı dalında aday gösterildi.

Aday belirleme süreci 15 Kasım’da başlayan ve 10 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek oylama sonucu, ilk etapta ön elemeyi geçmek isteyen ve ikinci etapta final başarısı için mücadele verecek olan namı diğer Doğan Bora, final sonrası ödül alabilmek için tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimizden destek bekliyor.

“Türkiye Gençlik Ödülleri” yarışmasında www.turkiyegenclikodulleri.com web adresinden oylamaların kullanılacağı, bu yarışmada En İyi Radyo Programcısı kategorisinde tüm Kahramanmaraşlıların oylarını bekliyor.

Şuanda tüm Türkiye’nin dikkatlerini çeken bu yarışmada aday olan Kahramanmaraşlı genç ve dinamik programcı Doğan Bastırmacı, Doğan Bora ismi ile yarışmada yer aldığını belirtti.

Bastırmacı, “Geçtiğimiz dönemlerde katıldığı bir çok yarışmalarda, en çok sıkıntı yaşadığım konu, oy kullanan kişilerin, Doğan Bastırmacı, DoğanBoracom, @doganboracom gibi isimlerle oy kullandıkları için maalesef oy oranında ciddi bir düşüş yaşandı ve halen yaşanıyor. Oy kullanacak hemşerilerimden istirhamım, oylama yapılan sitenin önerdiği isimleri dikkate almadan, sadece “DOĞAN BORA” şeklinde kullanılan oylar geçerli sayılacaktır. Yaptığım görüşmeler sonucunda Kahramanmaraş’ın büyük iş adamlarından da olumlu tepkiler aldığımı, ön elemeyi geçtiğimiz takdirde desteklerinin büyük olacağını ve bu desteklerinin boşa çıkmayacağını siz değerli hemşerilerimle paylaşmak isterim. Çıktığım bu kutlu yolda, beni yalnız bırakmayacağınıza inanıyor ve teşekkürlerimi borç biliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER