banner651

TÜRK-İŞ BAŞKANI ATALAY HASTANELİK OLDU

GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANEYE KALDIRILAN TÜRK-İŞ BAŞKANI TABURCU EDİLDİ

TÜRK-İŞ BAŞKANI ATALAY HASTANELİK OLDU
Kahramanmaraş'ta katıldığı eğitim seminerinin ardından gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay, taburcu edildi.
Türk-İş’in Kahramanmaraş'ta düzenlediği 'İş Sağlığı ve Güvenliği' konulu eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan Atalay, programın ardından rahatsızlandı. Baş ağrısı ve kusma şikayetleriyle, seminerin yapıldığı otelin hemen yanındaki hastaneye kaldırılan Atalay, acil serviste serum takıldı. Tetkiklerin ardından dahiliye servisinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle bir süre müşahede altında tutulan Atalay, hastaneden taburcu edildi.
Hastane çıkışında gazetecilere bilgi veren Atlaya, “Bir yorgunluk, bir bitkinlik vardı. Bir şey yememiştim, İyiyim Elhamdülillah.” açıklamasında bundu.
Açıklamanın ardından beraberindeki heyetle birlikte hastaneden ayrılan Atalay’ın geceyi Kahramanmaraş’ta geçirdikten sora yarın Ankara’ya hareket etmesi bekleniyor.
Hastane Başhekimi Dr. Kemal Yüzbaşıoğlu, ise Atalay’ın, baş ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle hastaneye başvurduğunu belirtti. Endişe edilecek bir durumun olmadığını aktaran Yüzbaşıoğlu Atalay’ın sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Türk-İş Genel Başkanımız Sayın Ergün Atalay, bugün itibariyle şehrimize bir seminer amacıyla gelmişti. Seminer sırasında baş ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle hastanemize başvurmuştur. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından dahiliye uzmanımız kontrolünde servisimize yatırıldı. İleri tetkik ve tedavileri yapılıp genel durumu kontrol edildikten sonra taburcu etmiş bulunmaktayız. Genel başkanımızın endişe edilecek bir durumu yok

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER