banner651

KAHRAMANMARAŞ GALATASARAY FUTBOL OKULU DENETLENDİ.

ŞİRİN, “GELECEK VAAT EDEN FUTBOLCULAR VAR”

KAHRAMANMARAŞ GALATASARAY FUTBOL OKULU DENETLENDİ.

 

Galatasaray Futbol Okulları Denetleme Uzmanı Kamuran Şirin,  Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Galatasaray Futbol Okulu’nda çok yetenekli futbolcular olduğunu ifade ederek, Bu futbolcular geleceğin yıldız futbolcuları olacağını söyledi. Galatasaray Futbol Okulları Denetleme Uzmanı Kamuran Şirin, Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulunun Türkiye genelinde faaliyet gösteren okullar arasında üst sıralarda yer aldığını belirterek, Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'nu çok iyi bulduğunu söyledi. 
Yaklaşık 2 yıl önce  eski futbolculardan Yahya Canlı tarafından kurularak faaliyetlerine başlayan Galatasaray Futbol Okulu gösterdiği başarılarla adında sıkça söz ettirirken bu çalışmalar Galatasaray Futbol Okulları Denetleme Kurulunun da takdirini kazandı. 
Kurulduğu ilk yıldan itibaren devamlı olarak Galatasaray Futbol Okulları Türkiye seçmelerine futbolcu göndermesi ve bu futbolcularında Galatasaray Alt Yapısı Teknik heyeti tarafından beğenilmesi  sonucu gözler bir anda Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'na çevrildi. 
Her yıl en az bir iki defa Galatasaray Futbol Okulları Denetleme Kurulu üyeleri Kahramanmaraş'a gelerek, Futbol Okulu'nu yakından takip etmeleri futbolcularla birebir sohbet etmeleri   Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu koordinatörlerini de memnun ediyor.  İşte bu ziyaretlerden bir tanesi de hafta sonu gerçekleştirildi. 
Galatasaray Futbol Okulları Denetleme Uzmanı Kamuran Şirin, Kahramanmaraş'a gelerek Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Koordinatörü Yahya Canlı'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı, futbolcuların antrenmanlarını izledi, futbolcularla sohbet etti, büyük futbolcu olmanın püf noktalarını anlattı. 
Galatasaray Futbol Okulları olarak öncelikli hedeflerinin önce iyi insan yetiştirmek olduğunu belirten  Galatasaray Futbol Okulları Denetleme Uzmanı Kamuran Şirin, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada,  Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu kısa zamanda çok yol kat etti, İstanbul'a gönderdiği genç yetenekler bizlerin dikkatini çekti,  daha önce gelen arkadaşların raporları çok olumluydu, birde  burada yapılan çalışmaları kendim görmek istedim. Gerçekten çok güzel bir ortamda oluşturulmuş, Yahya Canlı kardeşimizi bu konuda tebrik ediyorum. 
Galatasaray Futbol Okulu Öğrencilerinin antrenmanlarını izledim, çok yetenekli gelecek vaat eden futbolcular var, Bu futbolcuların gelecek yıllarda Türk Futboluna katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. 
Futbolcularla da sohbet eden  Şirin, büyük futbolcu olmanın kolay olmadığını ifade ederek, büyük futbolcu kültürü ile davranışı ile sahadaki duruşu ile diğer futbolculara örnek olması gerektiğini söyledi. 
Galatasaray Futbol Okulları Denetleme Uzmanı Kamuran Şirin'e, Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Yahya Canlı,  antrenörler Ömer Gök, Mehmet Akif Aksu, Metin Celil Bican, Murat Hurç, Okulun Yaş Gruplarında yer alan futbolcular hakkında detaylı bilgiler verirken,  Galatasaray Futbol Okulu Müdürü Mutlu Canlı ise Okulun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 
Öte yandan Galatasaray Futbol Okulu'nda eğitim gören sporcuların ailelerinin de antrenmanları izlemesi  dikkatlerden kaçmazken bu  durum  Galatasaray Futbol Okulları Denetleme Uzmanı Kamuran Şirin'i oldukça memnun etti.  Şirin,  böyle bir ortamı bir çok şehirde göremediklerini ifade ederek, Kahramanmaraş Galatasaray Futbol Okulu'na böyle bir ortam kazandırdıkları için  yöneticilere  teşekkür etti. 
Galatasaray Futbol Okulları Denetleme Uzmanı Kamuran Şirin, aynı gün akşam Uçakla tekrar İstanbul'a gitti.  Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER