banner651

TRAP VE SKEET’TE MADALYA YAĞMURU

Avcılık ve Atıcılık Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 30 Ağustos Zafer Kupası 25-27 Ağustos 2017 tarihlerinde Trap Kategorisi yarışları Eskişehir ilinde, Skeet Kategorisi yarışları ise Konya ilinde düzenlendi.

TRAP VE SKEET’TE MADALYA YAĞMURU
TRAP VE SKEET’TE MADALYA YAĞMURU

Avcılık ve Atıcılık Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 30 Ağustos Zafer Kupası 25-27 Ağustos 2017 tarihlerinde Trap Kategorisi yarışları Eskişehir ilinde, Skeet Kategorisi yarışları ise Konya ilinde düzenlendi. Her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına gerçekleştirilen turnuvaya ilimiz sporcuları Trap kategorisinde Yıldız, Genç ve Büyüklerde, Skeet kategorisinde ise bu yıl ilk defa Yıldızlarda katıldılar. 30 Ağustos Zafer kupasına katılan Kahramanmaraş kafilesi turnuvada elde ettikleri başarılar ile göz doldurdular.

            Trap Kategorisinde Sporcularımız dereceleri şu şekilde oluştu;

Berat Ak  Genç Erkekler Türkiye 1.si

Recep Abdüssamet Sevmez Genç Erkekler Türkiye 4.sü

Mehmet Zahid Darendeli Yıldız Erkekler Türkiye 3.sü

Safiye Sarıtürk Büyük Bayanlar Türkiye 1.si ve Türkiye  Rekoru

Rümeysa Pelin Kaya Genç Bayanlar Türkiye 4.sü

Nilsu Başpınar Yıldız Bayanlar Türkiye 1.si ve  Türkiye rekoru

Nurgül Canbolat Yıldız Bayanlar Türkiye 2. si

            Ayrıca Konya’da yapılan ve bu yıl ilk kez Katıldığımız skeet kategorisinde Sporcumuz Muhammet Seyhun Kaya Yıldız Erkeklerde Türkiye  1.liğini elde etti.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder başarının devamını temenni ederiz.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER