Torbacılara şafak baskını: 19 tutuklama

​​​​​​​Torbacılara yönelik İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nun yönetiminde Kahramanmaraş ve Gaziantep eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ile satışa hazır çeşitli uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 21 kişiden 19’u tutuklandı.

Torbacılara şafak baskını: 19 tutuklama

Torbacılara yönelik İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nun yönetiminde Kahramanmaraş ve Gaziantep eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ile satışa hazır çeşitli uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 21 kişiden 19’u tutuklandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Planlı ve uzun soluklu süren çalışmada uyuşturucu satıcısı torbacılara yönelik birbiriyle bağlantılı Kahramanmaraş'ta 14,  Gaziantep’te 5 adres belirlendi.

Belirlenen adreslere şafak vakti eş zamanlı baskın yapıldı. Özel Hareket polisi desteği ile 500 polisin katıldığı baskınlarda 21 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin adresleri ile araçlarında yapılan aramada satışa hazır paketler halinde çeşitli miktarlarda Metamfetamin, Bonzai, esrar, çok sayıda uyuşturucu hap ile 5 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız pompalı tüfek, çok sayıda mermi,  2 sallama tabir edilen bıçak ele geçirildi.

Emniyete götürülen şüpheliler, U.T. (27), Y.E.G. (26), H.D.(27), İ.T. (39), M.G. (48), E.E. (27), R.B. (38), G.N. (56), M.B. (26), Y.A. (33), M.E. (35), İ.H.U. (33), A.Ç. (24), Ç.Y. (21), Y.D. (23), Ş.Y. (26), H.Ç. (38), Ü.K. (37), D.Ş. (37), S.B.Ç. (42) ve K.T. (35) ifadelerinin ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 2'si adli kontrol şartı ile serbest kalırken, 19 şüpheli tutuklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER