banner651

TOPLUMSAL BARIŞ VE HUZURA ÜLKEMİZİN ÇOK İHTİYACI VAR

SÖZLEŞMELİ VE 4/C STATÜSÜNDEKİ PERSONELİN KADROYA GEÇİRİLMESİ GEREK

TOPLUMSAL BARIŞ VE HUZURA ÜLKEMİZİN ÇOK İHTİYACI VAR

 

"Toplumsal barış ve huzura ülkemizin çok ihtiyacı var"
- Hak-Sen Genel Başkanı Çivi:
- "Hükümetin şuanda ortaya koymaya çalıştığı toplumsal barış ve huzura ülkemizin çok ihtiyacı var"
 Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (Hak-Sen) Genel Başkanı Ayhan Çivi, "Hükümetin şuanda ortaya koymaya çalıştığı toplumsal barış ve huzura ülkemizin çok ihtiyacı var" dedi.
Çivi, Kahramanmaraş'ta bir kafede düzenlediği basın toplantısında, hükümetin sürdürdüğü çözüm sürecine tüm ülkenin ihtiyacı olduğunu belirtti.
Türkiye'de çok farklı kimlikler ve farklı etnik kökenden gelen vatandaşların bulunduğunu anımsatan Çivi, şunları kaydetti:
"Ülkemiz uzun yıllardır, çeşitli sebeplerle çoğu zamanda dışarıdan ülkemize enjekte edilen kavgaları çatışmaları yaşıyor. Ülkemizin hem  enerjisini hem toplumsal barışı hem de ekonomik imkanlarını büyük ölçüde harcamıştır. Dolayısıyla hükümetin şuanda ortaya koymaya çalıştığı toplumsal barış ve huzura ülkemizin çok ihtiyacı var. Bu demokrasimizin de gelişmesi acısından çok önemlidir." 
Çözüm sürecinin Türkiye'nin birlik ve dirliğini tesis edeceğini vurgulayan Çivi, demokrasi standardını yükseltecek adımları memnuniyetle karşılayacaklarını ifade etti.
Çivi, ülkede sözleşmeli ve 4/C statüsündeki personelin kadroya geçirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. AA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER