banner651

TİYEK JUDODA BALKAN ŞAMPİYONASI BİLETİNİ KAPTI

iyek elde ettiği bu başarı ile 28-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında Yunanistan/Selanik’te yapılacak olan Balkan Şampiyonasında Milli Takımda Ülkemizi temsil edecek.

 TİYEK JUDODA BALKAN ŞAMPİYONASI BİLETİNİ KAPTI

 TİYEK JUDODA BALKAN ŞAMPİYONASI BİLETİNİ KAPTI

            Türkiye Judo Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan “Demokrasi ve Şehitler Yıldızlar Türkiye Şampiyonası”  14-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Aksaray ili Hasandağı Spor salonunda gerçekleştirildi. Şampiyonaya Türkiye geneli birçok ilden Yıldızlar kategorisinden Judocuların katıldığı şampiyonada mücadele eden, ilimizin gelecek vaat eden başarılı sporcularından Cihan Ayberk Tiyek +73 Kiloda Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. Tiyek elde ettiği bu başarı ile 28-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında Yunanistan/Selanik’te yapılacak olan Balkan Şampiyonasında Milli Takımda Ülkemizi temsil edecek.

            Şampiyon sporcumuz antrenörü ve babası Ertuğrul Tiyek, Jodo Antrenörlerimiz Mustafa Karakız  ve Hamza Selen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret ettiler.

            Sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik eden İl Müdürü Kabakcı, Balkan Şampiyonasında da başarılar diledi. Ayrıca sporcumuzu altın taktı ve şunları söyledi ” Spor tesislerine yapılan yatırımlar sonucu sporcularımız daha kullanışlı merkezlerde spor yapma imkanına kavuştular, Bunların yanında branş yelpazesini de geniş tutuyoruz bugün itibari ile 30 a yakın branşta ilimiz gençleri çalıştırılmaya devam ediliyor. Son zamanlarda yapılan çalışmaların meyvesini almaya başladık, Boks, Trap, Havalı Tabanca, Güreş Taekwondo, branşlarında peş peşe güzel haberler aldık. Balkan, Avrupa, Dünya Şampiyonalarında, ilimizden birçok sporcu Milli formamızı taşıyacaklar. İnşallah bunların içinden Olimpiyatlara da seçilecek sporcular olacaktır…” dedi.

           

           

.

           

            

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER