banner651

''TERÖRÜ HEP BİRLİKTE LANETLEMEYİLİZ''

Kahramanmaraş Baro Başkanı Doğan:''Artık herkesin, terörü ve teröristleri en yüksek sesle lanetleme zamanıdır'' Kahramanmaraş Baro Başkanı Metin Doğan, terör örgütünün özellikle son iki gün içerisinde gerçekleştirdiği saldırıların herkesi derinden üzdüğünü söyledi.

''TERÖRÜ HEP BİRLİKTE LANETLEMEYİLİZ''

Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütü tarafından, güvenlik güçlerine ve sivil vatandaşlara yönelik saldırıları şiddetle ve nefretle kınadıklarını, saldırıları gerçekleştirenleri lanetlediklerini kaydetti.
''T
erör eylemleri ve yapılan saldırılarla yıllardır istediklerini elde edemeyenler bundan sonra da suiemellerine ulaşamayacaklardır'' diyen Doğan, milletimizin sabrını ve tahammül gücünü sınamaya çalışanları birkez daha uyarmak istediklerini vurguladı.
Devlet kurumlarının ve güvenlik güçleri
nin istikrarlı ve koordineli çalışmaları ile eli silahlı canilerin sonu bugün daha da yaklaştığına dikkate çeken Doğan, şöyle konuştu: ''Silahla hak aramaya çalışmak ve bu ilkel metottan medet umarak siyaset yapmak acziyetine düşenleri de birkez daha uyarmak istiyoruz. Artık herkesin terörü ve teröristleri en yüksek sesle lanetleme zamanıdır. Can ve kan üzerine hesap yapanlar hiçbir bir zaman amaçlarına ulaşamamışlar ve varlıklarını sürdürememişlerdir. Saldırıların devletimizin ve milletimizin moralini bozmasına izin vermemeliyiz. Aklıselimi ve sükuneti elden bırakmadan milli birlik ve beraberlik içinde doğru kararlar almalıyız. Bu saldırılar bizi daha da kenetlemeli, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alanlara amacına ulaşamadıklarını göstermeliyiz'' dedi.
Şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Doğan, ''Milletimizin başı sağolsun'' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER