banner651

MÜDÜR YILMAZ’DAN KASİAD’A ZİYARET

YILMAZ, ŞEHRİN HUZURU VE GÜVENİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

MÜDÜR YILMAZ’DAN KASİAD’A ZİYARET

 Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz,  Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği'ne iadeyi ziyarette bulundu. 

KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arpasatan, Yönetim Kurulu üyeleri, H.Kamil Uncu, Erol Büyükdereli Burak Arıkan, M.Cihat Sezal ve Genel Sekreter Ahmet Görgülü ile sohbet eden Müdür  Yılmaz, KASİAD Şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. 
. Yılmaz şeref defterine "Sayın KASİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri; Ziyaretim esnasında Kahramanmaraş'ın parlayan incisi ve bölge ekonomisinin lokomotiflerinden olan Kasiad'ın değerli üyelerinin misafirperverliklerine gönülden teşekkür ederim. Kahramanmaraş Polis Teşkilatı olarak şehrimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması görevini layıkıyla yerine getireceğimizi ve yapacağınız çalışmalarda üzerimize düşen katkıyı esirgemeyeceğimizin bilinmesi duygu ve düşüncelerimle; şehrimize ve ülkemize verdiğiniz değerli katkılarınızın ve çalışmalarınızın devamını temenni eder ve başarılar dilerim." diye yazdı.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz,   KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arpasatan, Yönetim Kurulu üyeleri, H.Kamil Uncu, Erol Büyükdereli Burak Arıkan, M.Cihat Sezal ve Genel Sekreter Ahmet Görgülü ile topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.  Haber: Osman ALTUNKÖPRÜ                                                             

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER