banner675

TBMM İÇİŞLERİ KOMİSYON BAŞKANI CELALETTİN GÜVENÇ’İN KARİYERİ

ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDE MERAK UYANDIRIYOR

TBMM İÇİŞLERİ KOMİSYON BAŞKANI CELALETTİN GÜVENÇ’İN KARİYERİ
 












TBMM İÇİŞLERİ KOMİSYON BAŞKANI CELALETTİN GÜVENÇ’İN KARİYERİ ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDE MERAK UYANDIRIYOR

 TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç'in Kariyeri Üniversiteli Gençlerde Merak Uyandırıyor.


Kadın Yönetici ve Çalışanlar Derneği KAYÇAD; üniversitelerin Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi bölümlerinde okuyan öğrencileri ile büyük bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. KAYÇAD; 20 Mart 2016'da MEB Şura Salonu'nda gerçekleşecek olan DİPLOMASİ VE BÜROKRASİDE KARİYER ZİRVESİ öncesi 1200 öğrencinin katıldığı bir anket düzenledi. Ankette, zirvede konuşmacı olarak "Hangi siyasetçiyi görmek istersiniz" sorusuna öğrenciler TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç'in ismini 50 siyasetçi arasından ilk beşe taşıdılar. Öğrencileri, doğru kariyer hedefi belirleyebilmeleri için hayallerindeki mesleği yapan siyasetçilerle bir araya getiren Kariyer Zirveleri'ne konuşmacı olarak katılacak olan Güvenç: "Gençlerimizin bu teveccühü beni çok mutlu etti ve gururlandırdı. Öncelikle KAYÇAD'a ve ankete katılan değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Gençlerin, öğrencilerin okul sonrası hayata daha aktif ve başarılı şekilde atılmaları için sivil toplum faaliyetlerinin önemine dikkat çeken Güvenç: "İstihdam sorunun çözümü için, gençlerin doğru iş alanlarına yönlendirilmesi gerekmektedir.  Tüm anne-babaların evladına verdiği öğütler gibi, kalpten yürekten gelen ve yaşadığımız tecrübeyle de birleşen bir buluşma olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kariyer Zirveleri programları kapsamında Sayın Güvenç; 20 Mart 2016 Pazar günü Ankara MEB salonunda Uluslararası ilişkiler ve Siyaset bilimi öğrencilerinden oluşan 1200 öğrenciye tecrübelerini aktaracak.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685