banner651

TARZ ÇOCUKLARIN OKUL ALIŞVERİŞİNDE TERCİHİ PİAZZA!

Piazza “Okula Dönüş” Kampanyaları ile Kazandırmaya Devam Ediyor

 TARZ ÇOCUKLARIN OKUL ALIŞVERİŞİNDE TERCİHİ PİAZZA!

 TARZ ÇOCUKLARIN OKUL ALIŞVERİŞİNDE TERCİHİ PİAZZA!

Piazza “Okula Dönüş” Kampanyaları ile Kazandırmaya Devam Ediyor

Moda, lezzet ve eğlenceyi bir arada sunan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, minikleri “Okula Dönüş” kampanyalarıyla karşılıyor.

Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Piazza AVM, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı öncesi öğrencilere, giyimden kırtasiyeye birçok üründe büyük fiyat avantajı sağlıyor.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala hem öğrencileri hem de ailelerini hazırlık telaşı sararken, Kahramanmaraş’ta okul alışverişinin adresi her yıl olduğu gibi bu yıl da Piazza AVM oldu. Konuklarına yılın her dönemi cazip fırsatlar sunan Piazza bünyesindeki birbirinden ünlü markalar, okul alışverişine çıkacak olanlar için aile bütçesini koruyan birbirinden avantajlı kampanyalar hazırladı.

Yeni ders yılına mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenleri, okulu sevdiren koleksiyonu ile karşılayan LCW’nin “Hepsi Pekiyi” kampanyasında 2’li polo yaka tişörtler 29,95 TL, tekli polo yaka 16,95 TL, gömlek 17,95 TL ve pantolon 35,95 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. “Okula Enerjik Dönüş” isimli koleksiyonu ile tarz çocukların okul alışverişindeki ilk tercihleri arasında yer alan Koton da öğrencileri sezonun en iddialı trendleri ile buluşturuyor.

TveK mağazasında su mataraları 7,50 TL, defterler 3,95 TL’den başlayan fiyatlarla indirim şöleni yaşatırken, Soobe’de okul çantası 19,99 TL, eşofman altı 9,99 TL, tişört 9,99 TL, sweatshirt 14,99 TL’den satışa sunuluyor.

Toyzz Shop tüm okul çantalarında yüzde 30 indirimle konuklarının yüzünü güldürürken, Deichman’da kalem kutusu 13,90 TL, beslenme çantası 20,90 TL, okul çantası 49,90 TL’den başlayan fiyatlarla tüketici ile buluşuyor. Çanta gruplarında yüzde 15 indirim uygulayan Ada Müzik, Kitap ve Multimedya mağazası ise tüm kırtasiye gruplarında kredi kartına 4 taksit imkânı sunuyor.  

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 01:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER