banner675

TANIDIR VE GEDEMENLİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

MELİKE - AHMET ÇİFTİNİ TEBRİK EDİYORUZ

TANIDIR VE GEDEMENLİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

 Kahramanmaraş'ta Tanıdır ailesinin güzel kızı Melike ile Gedemenli ailesinin yakışıklı oğlu Ahmet, önceki gün dünya evine girdiler.

Gazeteci ve Belediye Eski Başkan Yardımcılarından Mehmet Gedemenli'nin tek oğlu olan Ahmet, önceki gün evlendi. Arsan Center Laledan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni sonrasında dünya evine giren Melike ile Ahmet'in yanısıra Tanıdır ve Gedemenli Ailesinin de mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. 
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in kıydığı nikahta şahitlikleri ise Onikişubat Belediye Meclis Başkanvekili Akif Çaylıoğlu ile Hüseyin Gedemenli yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli hazır bulundu.
Tanıdır ve Gedemenli ailelerinin yakınları ve sevdiklerinin de katıldığı düğün töreninde davetliler, gönüllerince eğlenirken; Melike-Ahmet çifti de nikahtan sonraki ilk dansları ile mutluluklarını gösterdiler. 
Memleket Gazetesi Ailesi olarak; Melike - Ahmet çiftini tebrik ediyor, Fatma ve Ali Tanıdır ile Fatma ve Mehmet Gedemenli çiftlerini de kutluyoruz. (HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685