SU SPORLARINA İLGİ BÜYÜK

OLİMPİYATLARA SPORCU GÖNDERMEK İSTİYORUZ

SU SPORLARINA İLGİ BÜYÜK

 Kahramanmaraş'ta Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Olarak Açılan Kılavuzlu Su Sporları Tesisi'nde  Genç Sporculara, Su Sporları Eğitimleri Veriliyor

Kılavuzlu Barajı içinde kurulan su sporları tesisi, genç sporculara hizmet veriyor. Tesis ve yapılan sporlar hakkında bilgi veren kani ve kayak antrenörü Seyit Özşahan: "Kano sporunda çocuklarımızı seçerken 10 yaş üstü olup yüzme bilme şartı arıyoruz. Doğayla iç içe kurulmuş mükemmel bir tesise sahibiz. Bu güzide tesiste iyi sporcular yetiştirerek memleketimizin çocuklarını çok iyi dereceler alacak seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Aramıza katılmak isteyen gençlerimizin, Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne başvuru yapmaları gerekiyor. 
OLİMPİYATLARA SPORCU GÖNDERMEK İSTİYORUZ
Kahramanmaraş'tan olimpiyatlara sporcu göndermek istediklerini kaydeden Özşahan: "Buradaki tesislerde yetişen genç sporcularımız ilerde hem ülkemizi hem şehrimizi en iyi şekilde temsil etmelerini istiyoruz. Gençlerimize olimpiyat seviyesinde eğitim veriyoruz ve ilerde de şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ümit ediyoruz" dedi.
RESMİ TÖREN 18 AĞUSTOS'TA YAPILACAK
Yaklaşık 2 ay önce öğrenci eğitimine başladıklarını belirten tesis yetkilileri, Kılavuzlu Su Sporları Tesisleri'nin 18 Ağustos tarihinde resmi törenle açılacağını bildirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER